Noul storcator prin presare la rece de la Philips

Comunitatea celor cu pasiuni Discutii generale Noul storcator prin presare la rece de la Philips

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Jorjette acum 3 ani, 6 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #2776 Răspuns

  Jorjette
  Keymaster

  De ceva vreme sunt in cautarea unui storcator de fructe si legume prin presare la rece. M-ar ajuta foarte mult un asemenea storcator avand in vedere ca imi plac sucurile si pentru ca sunt adepta unui stil de viata cat mai sanatos. Sucurile obtinute prin presare la rece extrag până la 90% suc din fructe și legume, ceea ce inseamna ca beneficiem de cati mai multi nutrienți din ingredientele folosite.

  Noul storcator de fructe si legume prin presare la rece este perfect in orice perioada a anului pentru ca prin sucurile obtinute, corpul primeste hrana vie, care nu doar hraneste, ci si vindeca. Daca e sa tinem o dieta cu sucuri obtinute prin presare la rece, in timp, corpul se echilibreaza, beneficiind astfel de o imunitate crescuta si de o sanatate de fier. In plus, consumul de sucuri presate la rece te intinereste si te energizeaza la maxim!!

  Sa revin la acest storcator prin presare la rece. Iata ce face el: „-Mărunțește ingredientele
  -Stoarce lent, eliberând sucul
  -Micro-stoarce la presiune mare cu ajutorul axului metalic inovator, eliberând mai mulți nutrienți și un suc mai sănătos și hrănitor”

  Cum cei de la Philips nu comercializeaza direct, ci prin alte magazine de desfacere, am urmarit ofertele lor si mare mi-a fost mirarea cand am vazut diferentele de preturi:

  Pret storcator prin presare la rece

  Altex – 1000,93 Ron
  Media Galaxy – 1000,93 ROn
  Emag – 1087,49 Ron
  Flanco – 1549,90 Ron

  Ultimul pret a fost cel care mi-a atras atentia, diferenta fiind foarte mare in raport cu celelalte 3 oferte la storcatorul prin presare la rece.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
Răspunde la: Noul storcator prin presare la rece de la Philips
Informația ta: