Noul storcator prin presare la rece de la Philips

Vezi 0 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #2776 Răspunde
   Jorjette C
   Keymaster

   De ceva vreme sunt in cautarea unui storcator de fructe si legume prin presare la rece. M-ar ajuta foarte mult un asemenea storcator avand in vedere ca imi plac sucurile si pentru ca sunt adepta unui stil de viata cat mai sanatos. Sucurile obtinute prin presare la rece extrag până la 90% suc din fructe și legume, ceea ce inseamna ca beneficiem de cati mai multi nutrienți din ingredientele folosite.

   Noul storcator de fructe si legume prin presare la rece este perfect in orice perioada a anului pentru ca prin sucurile obtinute, corpul primeste hrana vie, care nu doar hraneste, ci si vindeca. Daca e sa tinem o dieta cu sucuri obtinute prin presare la rece, in timp, corpul se echilibreaza, beneficiind astfel de o imunitate crescuta si de o sanatate de fier. In plus, consumul de sucuri presate la rece te intinereste si te energizeaza la maxim!!

   Sa revin la acest storcator prin presare la rece. Iata ce face el: „-Mărunțește ingredientele
   -Stoarce lent, eliberând sucul
   -Micro-stoarce la presiune mare cu ajutorul axului metalic inovator, eliberând mai mulți nutrienți și un suc mai sănătos și hrănitor”

   Cum cei de la Philips nu comercializeaza direct, ci prin alte magazine de desfacere, am urmarit ofertele lor si mare mi-a fost mirarea cand am vazut diferentele de preturi:

   Pret storcator prin presare la rece

   Altex – 1000,93 Ron
   Media Galaxy – 1000,93 ROn
   Emag – 1087,49 Ron
   Flanco – 1549,90 Ron

   Ultimul pret a fost cel care mi-a atras atentia, diferenta fiind foarte mare in raport cu celelalte 3 oferte la storcatorul prin presare la rece.

Vezi 0 fire de răspunsuri
Răspunde la: Noul storcator prin presare la rece de la Philips
Informația ta:Share the Love!