• Acest subiect are 17 răspunsuri, 4 voci și a fost actualizat ultima dată acum 6 ani de Anonimsuntonlain.
Vizualizare 3 articole - 16 la 18 (din 18 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #1064 Răspunde
    AnonimStefan
    Keymaster

    Din experienta am invatat ca sarea incetineste mult fieberea unor alimente precum fasolea. E bine sa pui sarea abia dupa ce au fiert.

    #2088 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    Domnule,

    nu am reusit inca sa fac fasole.

    Cu mamaliga am inceput sa ma imac. Imi iese, dar cu fasolea inca nu am noroc.

    Observatie: am mai trecut pe aici acum cateva luni si nu se putea scrie nimic.

    #109385 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    Sfântul Bicarbonat de sodiu, a făcut fasolea ‘fierbibilă’ ! Mi-am amintit că am citit pe undeva că puțin bicarbonat face fasolea mai ușor de fiert. Și așa este, fasolea, a dat Dumnezeu și s-a fiert.

Vizualizare 3 articole - 16 la 18 (din 18 în total)
Răspunde la: O fasolică pentru liniştea noastră
Informația ta: