Vizualizare 9 articole - 1 la 9 (din 9 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #689 Răspunde
  AnonimJorjette C
  Keymaster

  M-am decis azi să deschid acest subiect pentru că e ceva ce mă interesează. De vreo 6 luni de zile ne-am mutat la casă, iar grădina pentru mine este unul dintre cele mai importante locuri. Deja avem o grădiniță destul de frumușică, însă sunt în căutare de flori și orice este nou.

  Pentru toate iubitoarele de flori care ajung aici, mi-ar face placere sa putem face schimburi de flori și orice alte plante. Aici este locul pe care îl dedicăm schimbului de „marfă”, schimb care se va face între noi, cele pasionate de grădină.
  Aștept să spuneți fiecare dintre voi ce plăntuțe aveți. Eu sunt încă la început de drum, dar pe parcurs vedem noi…
  Toate bune!
  #711 Răspunde
  AnonimJorjette C
  Keymaster

  Are cineva bulbi de frezii? Acestea se afl[ printre florile mele preferate…

  #713 Răspunde
  Anonimelisa
  Participant

  BUNA.SI EU SUNT NOUA LA DOMENIUL FLORI,INSA AM PRINS REPEDE CATEVA SI INCA SUNT IN CAUTARE,AM MULTE FLORI CUM AR FI DE GRADINA AM ;DALI PITICE CARCIUMARESE,CRINI ALBI.OCHIUL BOULUI,GAROFITE SI FOARTE MULTE GLADIOLE,A SI MAI AM CRAITE PITICE SI CALA ALBA .SI FOARTE MULTI TRANDAFIRI ,INSA ACUM PASIUNE MEA ESTE PT CELE DE GHIVECI SI AM REUSIT SA STRANG CATEVA CELE MAI MULTE FIIND MUSCATE CARE SUNT VEDETELE SEZONULUI DE VARA,SI AR MAI FI MULTE DAR NU LE STIU DENUMIREA,DACA VRETI CEVA IMI PUTETI SPUNE

  #714 Răspunde
  AnonimJorjette C
  Keymaster

  Sincer mie mi-ar place câte ceva din ce ai tu, însă mai în toamnă când e perioada lor de plantat. Și eu am ceva flori de grădină – o să le fac poze. Astept să facă seminte. Mi-am cumparat zilele trecute si cateva seminte de flori de ghiveci, insa nu le-am pus inca, oricum o sa devin cu detalii dupa ce le pun, sa vad daca ies. Am cumparat seminte de bumbac, floarea pasiunii, ochiul boului alpin. Oricum o sa revin cu poze… :)

  #743 Răspunde
  Anonimvioleta negoita
  Participant

  buna draga mea…am i eu o gramada de flori…daca vrei k sa facem schimb sau dak te intereseaza ceva poti viziona aici profilul meu violeta1910.sunphoto.ro fi incantata de un schimb

  #956 Răspunde
  AnonimLondana
  Keymaster

  Buna, sunt noua in acest „spatiu” virtual si inca incerc sa gasesc directia! Nu sunt sigura ca acest mesaj o sa ajunga sa fie postat la subiectul „Schimb de flori, seminte, plante, copacei” dar …… incerc. Ideea este ca freziile galbene sunt florile mele favorite si as putea incerca sa iti trimit cativa bulbi Jorjette. Pentru ca sunt in mai multe culori m-ar interesa daca ai vreo preferinta la culoare sau nu are importanta si sper ca stii modalitatea in care sa imi dai adresa fara sa o faci publica aici. Pe curand.

  #1061 Răspunde
  AnonimLidia
  Keymaster

  Buna seara!Ar fi cineva interesat de pui de cactusi?Ii ofer pentru orice seminte/bulbi/plante

  #2073 Răspunde
  AnonimJorjette C
  Keymaster

  Bună Lidia! Ne poți spune ce fel de cactuși ca sunt multe tipuri…Daca vrei ne poti oferi niste poze facute de tine sau niste linkuri catre cactusi ca ai tai! Iti multumesc!

  #2077 Răspunde
  AnonimJorjette C
  Keymaster

  Londana – mulțumesc! Ți-am trimis email!!

Vizualizare 9 articole - 1 la 9 (din 9 în total)
Răspunde la: Schimb de flori, semințe, plante, copăcei
Informația ta: