Vizualizare 14 articole - 1 la 14 (din 14 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #534 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    Întrucât am observat că forumul are un mod mai laborios de a crea şi edita threaduri si mesaje, propun acest topic pentru experimentarea scrierii de comentarii.
    Poţi folosi aceste etichete şi atribute HTML:
    <a href="" title=""> <abbr title="">
    <acronym title=""> <b> <blockquote cite="">
    <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i>
    <q cite=""> <strike> <strong>

    <blockquote cite="Poţi folosi aceste etichete şi atribute HTML:
    <a href="" title=""> <abbr title="">
    <acronym title=""> <b> <blockquote cite="">
    <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i>
    <q cite=""> <strike> <strong>
    ">

    <blockquote cite="Poţi folosi aceste etichete şi atribute HTML:

    ">

    #536 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    Acesta este un test

    Testing the forum …

    Trebuie observat ca editorul poate lucra in doua moduri:
    „Show Rich text” si „Show source”

    Acum e ora 3AM,
    Voi reveni peste cateva ore cu noi testari.

    :-)

    #538 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    Se pare ca nu se poate reedita de prea multe ori propriile mesaje.

    “Show Rich Text”

    si

    “Show Source”

    :-/

    #540 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    :-)
    Asadar, trebuie ca sa fim atenti, pentru ca pagina de forum are si o bara de meniuri …

    Apasand pe VeVeVe, vom gasi:

    About WordPress

    WordPress.org

    Documentation

    Support Forums

    Feedback

    Aha, Jorjette, pai acest tip de forum este foarte interesant.

    :-)

    Voi reveni cu noi testari in acest thread …

    #542 Răspunde

    Foarte util ceea ce ai început tu aici. Eu am testat forumul înainte de a-l face util tuturor și cred că am creat un cadru lejer pentru fiecare. Aici sunt module care pot fi eliminate sau pot adauga altele noi in functie de necesități. Oricum, acum de exemplu navighez cu un user cu drepturi ca și tine. Am făcut asta ca să văd ce vezi tu.Acest forum este creat pe platforma CMS WordPress și cu ajutorul pluginului bbpress 2.0 (versiunea anterioară e cu mult sub aceasta). Voi crea un topic în care utilizatorii care vor pot cere să li se mărească nivelul, drepturile pe forum. La priceperea ta și la simțul tău de observație și la intențiile ce le manifești, cu mare drag îți pot aloca un nivel mai superior. Să vezi atunci funcționalități în plus :)

    #543 Răspunde

    Pentru editarea mesajelor sunt alocate 5 minute. Eu ca admin nu am limitare de timp!Bara gri este un tool din wordpress care poate fi eliminat din sectiunea profil din Dashboard.Editorul de text este un modul pe care l-am pus in sprijinul celor care vor sa scrie constructiv. Si ea poate exista sau nu.Astept sugestii de la tine cu privire la ce mai gasesti prin functionalitati!

    #544 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    Andrei,o sa studiez mai atent acest tip de forum,in primul rand pentru informare proprie intru-cat si eu am cont pe wordpress ( http://suntonlain.wordpress.com/ )si vreau ca sa scot cat mai mult din cate poate da acesta.Alta preocupare de-a mea reiese din http://using-srr.sourceforge.net/&nbsp; .Aici in forum am venit ca sa invat sa impletesc un fel de ciorap pe care sa-l pun pe bontul piciorului atunci cand folosesc proteza.Alte informatii care m-ar interesa tin de domeniul gatitului, de exemplu m-ar interesa cum sa fac mamaliga fara ca sa ramana stratul acela gros de pe fundul oalei in care am fiert-o, sau m-ar mai interesa cum sa fac ciorba de fasole sau alte mancaruri bazate pe fasole.:-)        

    #545 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant
    #549 Răspunde

    La problema cu ciorapul sigur te vor ajuta femeile ce cunosc (sau poate barbatii), la problema cu mamaliga, deschide un subiect la sectiunea Arta culinara si vedem ce raspunsuri primesti. Deschide subiectul ca iti ofer si eu o sugestie apoi!

    #551 Răspunde
    AnonimJorjette C
    Keymaster

    Începe si un topic legat de mâncărurile bazate pe fasole :)

    #554 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    Domnule, a murit maica-mea, Dumnezeu sa o ierte,

    la
    ,
    jos

    sunt filmulete de la Mormantul Ei,

    si trebuie ca sa am grije de mine.

    Deci trebuie ca sa fac munca de bucatar, de croitor, de impletitor de ciorapi, de spalator, adica in general munca unei gospodine.

    Cred ca mi s-ar potrivi apelarea cu rusescul ‘ găspădin ‘, care inseamna ‘ domn ‘

    Deci eu sunt Găspădien SuntOnLain …

    * Pentru ciorap, (eu l-am denumit ‘aparatoare’), am primit trimiteri catre niste filmulete foarte utile:

    https://jorjette.ro/topic/ajutor-cum-se-tricoteaza/#post-523

    * Mai ramane ca sa plasez cate un topic pentru mamaliga, respectiv mancaruri de fasole

    #561 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    Noutăţi din categoria ‘Bucătăria lu’ Jorjette’

    Salată de ouă cu rădăcinoase


    Se fierb 6 ouă tari. În timpul în care acestea fierb, se curăţă un morcov, o ţelină nu prea mare, o rădăcină de păstârnac şi 2-3 cepe (de preferinţă roşii) – toate acestea se dau pe răzătoare, mai puţin ceapa care se taie peştişori. Toate ingredientele se amestecă cu o legătură de pătrunjel şi […]

    Orez cu peşte afumat


    Este un deliciu…Poftă mareee! Pentru două persoane…o cană de orez cu bob lung se fierbe cu 2 căni, 2 jumătate de apă. Când se pune orezul se adaugă şi un sfert de cutie de porumb fiert, puţină mazăre, sare, pătrunjel tăiat mărunt, puţin piper şi busuioc. Se lasă să fiarbă, după care se aşează […]

    Spaghetti cu vinete

    Se taie vinetele rondele de aproximativ 1/2 cm înălţime.Se pun într-un vas, se acoperă cu un strat de sare şi se lasă jumătate de oră, după care se spală.
    Ceapa se taie , alături de ardelul iute şi se pune la călit cu puţin ulei de măsline. După ce ceapa a fost călită, se adaugă sucul […]

    Bulci cu surprize

    Ieri a gătit Andrei, iar reţeta lui a fost mai mult decât delicioasă- este un bucătar desăvârşit:
    Compoziţia:
    Legumele decongelate se pun într-o tigaie, cu 2 linguri de ulei. Se adaugă sare şi piper şi 2 linguri de smântână. Se amestecă şi se lasă la foc mic circa 15min. După, se lasă la răcit circa 10 min, […]

    Peşte cu legume şi ciuperci

    Această reţetă vine ca “urmare” a dezlegării la peşte, pentru cei care ţin postul Crăciunului.
    Şi acum, pe rând:
    Se spală frunzele de salată, una câte una, cu apă rece, după care se taie, de preferinţă sub forma unor dungi nu foarte groase, nu foarte lungi. Urmează ciupercile- se îndepărtează cozile care pot fi folosite la o […]

    Conopidă cu carne de viţel

    Se spală conopida, se taie bucăţi şi se ţine aproximativ 5 minute la foc.
    Se curăţă roşiile de pieliţă şi se taie în bucăţi destul de mari.

    Într-o tigaie rotundă se pune ceapa tăiată mărunt la călit cu ulei şi unt. Se lasă puţin, după care se adaugă carnea de vită tăiată în cuburi nu foarte mici. […]

    Lumânărele de Crăciun cu biscuiţi şi ciocolată

    Pentru început , avem nevoie de- să spunem- 2 rulade mici de biscuiţi/ nuci (salam de biscuiţi). O să scriu mai jos 2 reţete de salam de biscuiţi, iar voi o să alegeţi cea care vă face cu ochiul.
    Toate aceste ingrediente se amestecă, şi aluatul se întinde cu cuţitul ud pe ceolofan presat cu zahăr.
    Crema: […]

    Biscuiţi Moş Crăciun

    Pentru această reţetă este nevoie să cumpăraţi biscuiţi rotunzi- orice cantitate doriţi, nu foarte mici şi fără cremă. De preferat simpli, fără arome. Anul trecut când am făcut această reţetă a trebui să vizitez aproximativ 15 magazine ca să găsesc ceea ce căutam…
    Să încep cu partea de sus. Pentru căciuliţă am cumpărat suc de rodii, […]

    Yuhuuu, time for a pizza


    Cutreierând prin tărâmul de vis al reţetelor mamei mele, am descoperit o reţetă de pizza. De fapt sunt 2 reţete de blat, şi una de compoziţie, dar aceasta din urmă poate fi foarte uşor schimbată, modificată, adăugită şi aşa mai departe. Ce mi s-a păru interesant- blatul care până acum nu ieşea chiar aşa cum […]

    Tort cu mere


    Pentru acest tort este nevoie de aproximativ 2 kg de mere care se curăţă, li se scoate miezul, se aşează întregi în tigaie după ce aceasta a fost unsă cu margarină. Printre ele se pun fructe sau chiar bucăţi de mere pentru a umple golurile rămase. Se adaugă un sirop nefiert – jumătate de cană […]

    Setul urmator

    #562 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    Noutăţi din categoria ‘Bucătăria lu’ Jorjette’

    Salată de ouă cu rădăcinoase

    Salată de ouă cu rădăcinoase Se fierb 6 ouă tari. În timpul în care acestea fierb, se curăţă un morcov, o ţelină nu prea mare, o rădăcină de păstârnac şi 2-3 cepe (de preferinţă roşii) – toate acestea se dau pe răzătoare, mai puţin ceapa care se taie peştişori. Toate ingredientele se amestecă cu o legătură de pătrunjel şi […]

    Orez cu peşte afumat

    Este un deliciu…Poftă mareee! Pentru două persoane…o cană de orez cu bob lung se fierbe cu 2 căni, 2 jumătate de apă. Când se pune orezul se adaugă şi un sfert de cutie de porumb fiert, puţină mazăre, sare, pătrunjel tăiat mărunt, puţin piper şi busuioc. Se lasă să fiarbă, după care se aşează […]

    Spaghetti cu vinete

    Se taie vinetele rondele de aproximativ 1/2 cm înălţime.Se pun într-un vas, se acoperă cu un strat de sare şi se lasă jumătate de oră, după care se spală.
    Ceapa se taie , alături de ardelul iute şi se pune la călit cu puţin ulei de măsline. După ce ceapa a fost călită, se adaugă sucul […]

    Bulci cu surprize

    Ieri a gătit Andrei, iar reţeta lui a fost mai mult decât delicioasă- este un bucătar desăvârşit:
    Compoziţia:
    Legumele decongelate se pun într-o tigaie, cu 2 linguri de ulei. Se adaugă sare şi piper şi 2 linguri de smântână. Se amestecă şi se lasă la foc mic circa 15min. După, se lasă la răcit circa 10 min, […]

    Peşte cu legume şi ciuperci

    Această reţetă vine ca “urmare” a dezlegării la peşte, pentru cei care ţin postul Crăciunului.
    Şi acum, pe rând:
    Se spală frunzele de salată, una câte una, cu apă rece, după care se taie, de preferinţă sub forma unor dungi nu foarte groase, nu foarte lungi. Urmează ciupercile- se îndepărtează cozile care pot fi folosite la o […]

    Conopidă cu carne de viţel

    Se spală conopida, se taie bucăţi şi se ţine aproximativ 5 minute la foc.
    Se curăţă roşiile de pieliţă şi se taie în bucăţi destul de mari.
    Într-o tigaie rotundă se pune ceapa tăiată mărunt la călit cu ulei şi unt. Se lasă puţin, după care se adaugă carnea de vită tăiată în cuburi nu foarte mici. […]

    Lumânărele de Crăciun cu biscuiţi şi ciocolată

    Pentru început , avem nevoie de- să spunem- 2 rulade mici de biscuiţi/ nuci (salam de biscuiţi). O să scriu mai jos 2 reţete de salam de biscuiţi, iar voi o să alegeţi cea care vă face cu ochiul.
    Toate aceste ingrediente se amestecă, şi aluatul se întinde cu cuţitul ud pe ceolofan presat cu zahăr.
    Crema: […]

    Biscuiţi Moş Crăciun

    Pentru această reţetă este nevoie să cumpăraţi biscuiţi rotunzi- orice cantitate doriţi, nu foarte mici şi fără cremă. De preferat simpli, fără arome. Anul trecut când am făcut această reţetă a trebui să vizitez aproximativ 15 magazine ca să găsesc ceea ce căutam…
    Să încep cu partea de sus. Pentru căciuliţă am cumpărat suc de rodii, […]

    Yuhuuu, time for a pizza

    Yuhuuu, time for a pizzaCutreierând prin tărâmul de vis al reţetelor mamei mele, am descoperit o reţetă de pizza. De fapt sunt 2 reţete de blat, şi una de compoziţie, dar aceasta din urmă poate fi foarte uşor schimbată, modificată, adăugită şi aşa mai departe. Ce mi s-a păru interesant- blatul care până acum nu ieşea chiar aşa cum […]

    Tort cu mere

    Tort cu merePentru acest tort este nevoie de aproximativ 2 kg de mere care se curăţă, li se scoate miezul, se aşează întregi în tigaie după ce aceasta a fost unsă cu margarină. Printre ele se pun fructe sau chiar bucăţi de mere pentru a umple golurile rămase. Se adaugă un sirop nefiert – jumătate de cană […]

    Setul urmator

    #563 Răspunde
    Anonimsuntonlain
    Participant

    :-)
    Asadar, un editor de hipertext este foarte util pentru cei care vor ca sa creeze topicuri sau vor ca sa scrie comentarii.
    Mai sus, e demonstrata utilizarea celor doua moduri ale editorului:
    * Editor in mod HyperText
    * Editor in mod RichText

Vizualizare 14 articole - 1 la 14 (din 14 în total)
Răspunde la: Testarea posibilităţilor de editare a mesajelor din forum
Informația ta: