Tendinte tunsori galerie foto – afla ce se poarta anul acesta

Niciun comentariu la Tendinte tunsori galerie foto – afla ce se poarta anul acesta

Vrei să te tunzi și nu știi ce tunsoare ți s-ar potrivi cel mai bine? Cauți o tunsoare la modă  sau ceva care să te avantajeze, să te facă să te simți tu însăți – o tunsoare care să-ți sublinieze feminitatea și personalitatea? Sau nici măcar tu nu știi ce cauți? Tunsori, stiu sigur ca asta ai vrut sa cauti, de asta vin in ajutorul tau cu cateva idei.

În oricare dintre aceste categorii te aflii, iată câteva sugestii legate de tendințele în materie de tunsori în acest an se poartă atât tunsorile clasice, cât și cele extravagante. Cu siguranță în galeria de mai jos vei găsi o tunsoare care să-ți placă să o abordezi.

În imaginile de mai jos veți putea observa și coafurile abordate de unele vedete.

Tendințe tunsori ce se poarta

Toate tunsorile de mai sus spun ceva despre fiecare femeie în parte – despre cât de sofisticată și rafinată este, sau poate copilăroasă și noncomformistă. Tunsorile se potrivesc oricărui tip de păr, lung sau scurt, blond, brunet sau roșcat, așa că oricine poate alege tunsoarea anului ca să-l reprezinte.

Ce inseamna de fapt ca o tunsoare sa te reprezinte? Să te reprezinte înseamnă să ți se potrivească ca o mănușă, mai exact să te faca să te simti bine in pielea ta, sa simti ca ti se potriveste si ca cei din jurul tau te pot observa liber, asa cum esti tu, iti pot defini personalitatea doar uitandu-se la tine. În prezent exista o gama foarte mare de tunsori, importante insa nu sunt acestea, ci cea cu care tu te contopesti.

Este posibil sa fie o tunsoare clasica, veche, dar pentru tine este tunsoarea anului pentru ca tie iti place si tu o lasi sa te defineasca. Fa o alegere si bucura-te de ea. Vezi modelele de mai sus poate te inspira si poate te ajuta sa te regasesti printre vedetele de mai sus.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *