Tunsori barbati pentru par scurt – tendinte actuale

Niciun comentariu la Tunsori barbati pentru par scurt – tendinte actuale

Pentru mulți tipi cu parul creț sau ondulat, o tunsoare pentru par scurt este raspunsul pentru un păr care nu necesită întreținere. Justin Timberlake a trecut de la cârlionții lungi la o tunsoare pentru par scurt, cu suficientă lungime a părului în partea superioară cât să îi permită să și-l stilizeze cu țepi. Ce vroiam să îți spun este că cele 3 tipuri de tunsori barbati, pentru tipii cu par scurt sunt și moderne și clasice în același timp.

Alegi o tunsoare pentru par scurt, dar alege stilul mai întâi! Orice stil de tunsoare bărăbătească poate fi adaptat după forma feței tale și după calitatea părului tău (mai ales dacă ai părul gros sau părul creț). Totuși cel mai important este nota personală.

Nota personală la tunorile pentru par scurt o poți obține cu un gel de păr bun (fără alcool), sau o spumă de fixare. Stilul retro și preppy sigur îți pot oferi multe posibilități, flexibilitatea de a te afișa cât mai unic și cool în fiecare zi!

Tunsori barbati pentru par scurt cu tenta retro

Puțină lungime suplimentară este tot ce trebuie pentru a adăuga o notă personală la o tunsoare pentru păr scurt. Părul scurt la spate și părțile laterale, dar câțiva centimetri în plus în partea din față. Această coafură poate fi stilizată cu pieptenele, în celebrul stil „dat pe spate”, sau ușor în față pentru un look cu tentă retro. Uneori tot secretul este în tunsoare!

Degajarea parului din părțile laterale, oferă o mulțime de opțiuni pentru cum se taie și se stilizează părul din partea de sus. În galeria de mai jos avem multe exemple cu tunosori pentru păr scurt bazate pe această tehnică. Practic cam de aici pornește tendința la tunsori barbati!

Stilul Preppy – tunsori pentru barbati cu par scurt

Un alt mod de a purta părul, după tendințe, este în jos mai degrabă decât lins pe spate. Părul mai lung poate fi purtat în stilul Preppy pentru par scurt, cu o parte laterală și breton pe frunte. Această tunsoare pentru păr mediu arată foarte bine și întro coafură simplă, curată, sau ciufulită și dezordonată.

Pentru par foarte scurt se recomandă tunsori militare

Tendința probabil a fost de a transforma o tunsoare din anii 50, întro tunsoarte modernă pentru par scurt. Doar puțină lungime poate adauga atât de multă versatilitate si face acest păr ultra scurt mult mai măgulitor.

Primul lucru pe care îl evaluează orice stilist sau frizer, nu este părul tău ci forma feței tale. Doar așa orice tunsoare pentru par scurt poate fi adaptată pentru a completa caracteristicile tale!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *