Un fotograf norocos

2 comentarii la Un fotograf norocos

De ce zic norocos, ca poate fi putin paradoxal,ceea ce am sa relatez.Mi-am rupt un ligament la genunchi si am piciorul in gips,Multumesc lui D-zeu ca s-a intamplat acum,si nu in perioada in care sunt joburi foarte multe,pentru ca fotograf „imobil” mai ales daca vorbim de nunti unde tre sa alergi ca un titirez.Nu-mi vine sa cred ce mult inseamna sa fii normal sa poti merge, sa poti alerga, sa poti dansa..etc.Ceea ce mi s-a intamplat zilele astea m-a facut sa inteleg cat de bogat sunt cat de bogati suntem ma refer la cei care sunt sanatosi tun.

Nu vei realiza ce mult inseamna sanatatea pan’ ce nu patesti ceva.Sunt un om foarte norocos pentru ca m-am accidentat, am inteles ca nu este foarte grav, am invatat din patania mea, sunt fotograf profesionist, fac acest job din placere si pasiune,si multumesc lui D-zeu ca imi pot si castiga existenta modest din ceea ce fac.Din ceea ce mi-au spus doctorii voi reveni la normal in circa doua saptamani,adik exact cand am sa incep evenimentele, ceea ce este foarte bine.Ce iti poti dori mai mult in viata decat sa fii sanatos, sa faci ceea ce iti place -da probabil cineva cu care sa impartasesti,o iubita, toate la timpul lor-si linistea pe care o am de ceva timp de cand am hotarat ca fotografia este ceea ce vreau sa fac pe viitor,si sa ma perfectionez.In speranta ca nu v-am plictisit ma duc sa imi iau pastilutele pentru piciorus,si sper sa ma refac curand sa va incant cu fotografii de la fiecare eveniment la care voi participa.

P.S.: LA MULTI ANI,JORJETTE ! Iata doua fotografii de la locul faptei, sa zic asa:)! Acela este sacul care mi-a dovedit ligamentul,se pare ca nu mai am 20 de ani…!

Al vostu, Fotograf nunta Bucuresti

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

2 comentarii

 1. Mulţumesc Lucian! Sper să te faci bine cât mai repede să poţi veni la noi!! Ar trebui să te întrebi de ce anume s-a întâmplat acest lucru. Te-ai întrebat dacă ai făcut ceva ce nu trebuia să faci sau păţania cu piciorul te opreşte de la ceva ce vroiai să faci? :D Încearcă să vezi ce alte lucruri din viaţa ta poţi conecta de „problema” ta.

  Oricum de fiecare dată când păţim ceva, ne dăm seama de cât de importante sunt anumite lucruri pentru noi, cred că de asta şi păţim unele lucruri, ca să deschidem ochii şi să vedem adevărul din jurul nostru.

  Mulţumesc, Gabriel!! Toate cele bune şi ţie! :)

 2. P.P.S.: La multi ani Jorjette!

  revenind la problema ta, stiu si eu cat de mult conteaza sa poti merge, sa poti face lucruri obisnuite, s.a.m.d. Mi-am rupt genunghiul in doua locuri in urma cu 2 ani.

  La mine a fost mai nasol. A trebuit sa fiu operat, mi-au fost bagate doua suruburi in genunchi, iar la un an am fost operat din nou ca sa mi le scoata.

  Iti recomand sa asculti intocmai sfaturile de recuperare daca vrei sa fie totul ok. Daca simti nevoia sa discuti cu cineva, da-mi un mail si mai vorbim despre aceasta problema.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *