Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Un păr mai lung în mod natural

Un păr lung și mătăsos cred că este visul multor femei. Din păcate, părul nu crește peste noapte – este nevoie de multă răbdare ca să ne vedem visul cu ochii. Deși procesul de creștere a părului este unul destul de lung, există câteva lucruri pe care ați putea să le faceți să ajutați părul să crească mai repede, mai gros și mai des:

Tundeți puțin vârfurile doar atunci când observați că acestea încep să se rupă sau să se despice. Cei mai mulți specialiști recomandă să ne tundem la fiecare șase-opt săptămâni pentru a păstra un păr sănăstos, deși acest lucru pare să fie puțin împotriva dorinței și scopului nostru de a avea un păr lung.

cresterea naturala a paruluiFolosiți pentru părul dumneavoastră produse de calitate care să ajute la consolidarea părului, ar fi indicate produsele naturiste, naturale…

Masați ușor scalpul cel puțin 5-10 minute zilnic pentru a stimula creșterea mai rapidă a părului – la finalul masajului este recomandat să prindeți cu mâna smocuri de păr și să trageți puțin de firele de păr, astfel încât să stimulați și mai mult circulația.

O dietă sănătoasă, bine echilibrată bogată în vitamina B12, calciu, fier și zinc va ajuta părul să crească mai repede și mai sănătos. Pește proaspăt, ouă, brânză, linte, nuci, și alte alimente nutritive, toate acestea pot îmbunătăți starea generală de sănătate, cât și creșterea părului și a unghiilor. Deasemenea consumați alimente care sunt bogate în vitamina B9 care deasemenea ajută la creșterea părului: spanacul, conopida, grapefruit-ul se numără printre alimentele care favorizeaza chiar și starea de bine a organismului, bucuria.

Vopsitul, permanentul, îndreptarea sau decolorarea părului pot deteriora părul și pot inhiba creșterea lui. Un păr deteriorat necesită o îngrijire mai atentă din mai multe puncte de vedere.

Să nu folosiți o perie de păr atunci când aceste este umed, în schimb puteți folosi un pieptene cu dinți (în special de lemn) pentru a îndepărta încurcăturile.

Discuții: 11 păreri

  1. Raluca Raluca
  2. Raluca Raluca
  3. Alex Alex
  4. toteu toteu
  5. Eu Eu
  6. Diana Diana

Lasă un răspuns

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.