Scenariu de scurt metraj

Autor: Marilena Botis

Cu subiectul pe care il atac cred ca ma incadrez in teoria incompletitudinii in autocunoastere.

Imi imaginez o lume in care banii sa nu existe in circuit.
Toata lumea sa fie constientă ca e liberă sa aiba tot ce isi doreste. dar cu o conditie. sa indeplineasca legile universal valabile de convietuire.
Nimic nu se schimba, supermarketurile raman supermarketuri, magazinele de tot felul la fel, cinema.ul sau altele gen. Toata lumea e libera sa mearga sa se serveasca. Daca vrei un kil sau 10, ramane la alegerea fiecaruia.
Nu exista constragere. Decat o limita a bunului simt.
Daca cineva are chef sa serveasca pe cineva e liber sa o faca.
Sa existe constiinta ca fiecare trebuie sa fie in slujba fiecaruia in mod gratuit.
Si ca premiu daca vreti pentru toate acestea totul e la dispozitia fiecaruia..Masina, casa, iar daca vrei sa pleci in China sa zicem, odata ajuns acolo prin servicii si ele gratuite, zbor, tren etc, ti se va asigura cazare, masa, tot.
Asta cred ca ar fi o lume ideala, poate si lipsa formalitatilor de azi ar fi cireasa de pe tort, daca vrei sa mergi in costum la asa.zisul serviciu care e liber ales, esti liber sa o faci dar daca vrei sa mergi in sort si adidas la fel, asta ptr orice functie ai alege. Acuma fiecare dupa pricepere.

16 comentarii la „Scenariu de scurt metraj”

  1. nota 5 lumea ta se cheama comunism nu a functionat, omul se uita in jur suntem stapaniti de patimi e natura noastra.
    Nu poti face o lume si sa ignori ca noi oamenii nu avem loc in ea. Ca si cum fericirea se compune pentru toti din aceleasi ingrediente, ce te faci cu cei care au spirit de competitie ei de ce sa fie napastuiti ca ei duc greul civilizatiei in carca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *