Unghii false modele pentru 2017 – stil de vară – violet

1 comentariu la Unghii false modele pentru 2017 – stil de vară – violet

Se pare că modelele de unghii false în vogă pentru 2017 sunt cele violet-purpurii. Culoarea violet este la modă în aceste zile – o vedem nu doar în cazul unghiilor, ci și a ținutelor vestimentare.

Cum în anul 2017 violet este culoarea preferată a celor mai mulți, îți poți garanta succesul în orice situație cu aceste modele de unghii false.

Culoarea în sine are un look complex în cazul în care este aplicată simplu pe unghii, însă, după cum puteţi vedea, de asemenea, oferă un efect superb scos în evidență în diferite modele de unghii false.

Dacă ești pasionată de stil și de felul în care arăți, atunci alege această tehnica  superbă, acest design de unghii. Modelele de unghii superbe şi elegante pot fi usor de adoptat ca accesorii moderne, în cazul în care există o fărâmă de creativitate şi ceva competenţe de designer în tine. Culorile unghiilor şi modelele artistice din 2012 ni se prezintă in diferite nuante si stiluri, după cum putem vedea, rămâne doar să alegeți ce vă place, sau de ce nu, să vă personalizați manichiura după propria preferință:

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *