Unika – Arta perfectiunii intr-o colectie de produse office corporate!

unika agende de piele

Unika.com.ro este specializata in arta…legatoriei. Nobletea materialelor utilizate in realizarea gamelor noastre de produse este una de top, menita sa-ti taie respiratia si sa-ti alinte simturile. Eleganta este o vocatie pe care noi o exploatam si o transpunem in produsele noastre.

Arta transmite emotii, insa arta nu se limiteaza la tablouri, sculpturi ori desene, ci si la o gama de elemente menite sa ne faciliteze stilul de viata, si asa mult prea activ. Arta este tot ce ne impresioneaza si tot ce poate transmite dincolo de cuvinte. Arta presupune mestesug, pasiune, viziune si calitate.

Unika.com.ro – Furnizorul de stil

Ce este de fapt Unika.com.ro? Unika.com.ro este o lume exclusivista in care doar oamenii pasionati de frumos au accesul. Agende, organizere , serviete, seturi de birou, seturi de cadouri, accesorii pentru tablete si telefoane…toate cu acelasi element comun: pielea naturala de cea mai inalta calitate! Cu alte cuvinte, Unika.com.ro se preocupa ca detaliile din jurul tau sa fie cu adevarat fara cusur, si totodata sa fie o dovada a bunului gust.

Consideram notiunea de ¨clasic¨ ca fiind punctul de plecare in tot ce inseamna rafinament. Clasicul da prestanta. Clasicul, prin formele si valorile sale, este singurul curent mereu aflat in actualitate, indiferent de noile tendinte. Pe scurt, prin clasic ai ocazia sa impresionezi! Asadar, pentru cei care doresc sa creeze un impact greu de trecut cu vederea, asocierea cu clasicul este o conditie esentiala!

Liniile de produse marca Unika se remarca prin eleganta, unicitate, valoare si traditie. Produsele pe care le oferim clientilor nu se rezuma la simple produse office corporate, ci sunt adevarate opere de arta, nascute din dorinta de perfectiune si din mainile unor mestesugari ce pastraza secretul muncii lor!

Prin gama de produse Unika munca de birou capata o noua perspectiva, iar utilizatorul, un statut aparte!

Organizere și agende de piele naturala, cu un design simplu si elegant!

Detaliile sunt cele care fac diferenta in tot ce ne inconjoara. In activitatea de birou detaliile sunt sinonime cu accesoriile, atent selectionate! In categoria accesoriilor de birou se regasesc agendele, notesurile si organizerele.

In timp ce unii le utilizeaza strict pentru rolul lor functional, acela de a nota informatiile relevante din cadrul intalnirilor de afaceri, altii fac o adevarata pasiune pentru colectionarea lor! Bineinteles, ne referim la acele accesorii de birou, de calitate, obtinute in urma unor ample procese de creatie.

Unika.com.ro iti ofera accesul la agende, notesuri si organizere realizate din materiale cu texturi fine, nobile prin simplitatea si profunzimea lor.

Agende de lux

Daca obisnuiesti sa culegi informatii elaborate si bine structurate, clasica agenda este solutia pentru o buna organizare. Unika.com.ro vine in intampinarea exigentelor tale cu o gama diversificata de agende cu coperti din piele naturala, disponibile intr-o paleta coloristica variata: negru, maron, caramiziu, crem, albastru, gri, si lista poate continua.

Acestea nu sunt simple agende, sunt agende de lux, dedicate unui anumit segment de clienti, inclinati spre achizitionarea de produse exclusiviste.

Agendele sunt organizate in mai multe categorii si anume: lux, clasic, decor si eco, toate avand un design studiat in detaliu!

Organizere cu un design atractiv. Utilitatea capata o noua valoare!

Organizerele din piele sunt solutia ideala pentru adeptii unei vieti ordonate. Unika.com.ro include in oferta sa o gama extinsa de organizere din piele, structurate in 128 de pagini cu agenda saptamanala datata, 46 de pagini pentru numerele de telefon importante si 110 pagini pentru planificarea intalnirilor de afaceri.

In plus, organizerele marca Unika sunt accesorizate cu 3 huse cu buzunare, pentru cartile de vizita sau documente.
Acestea dar si restul produselor oferite de Unika.com.ro pot lua forma unui cadou inspirat sau iti pot completa cu succes si eleganta colectia de articole corporate!

Aloca-ti timp pentru a consulta intregul catalog de produse Unika.com.ro si lasa-te fascinat de frumusetea detaliilor!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

4 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *