UNIVERSUL ESTE MENTAL ,TOTUL ESTE SPIRIT

“UNIVERSUL ESTE MENTAL ,TOTUL ESTE SPIRIT”, afirma prima Lege Universala, acum suntem linistiti, ne putem privi propria creatie de la nivel individual pana la cel planetar.

Copii care sunt fortati sa invete mereu mai bine, sa inghita tone de informatii si sa invete prietenia din interes in locul sinceritatii si linistii interioare. Batrani care simtind ca sunt pe ultimii metri, traiesc cu disperare senzatia ca nu mai sunt suportati, nestiind cat o sa-i mai tina economiile lor la care au muncit o viata. Familii tinere ce nu mai vor sa aduca pe lume copii, de teama sortii ce i-ar astepta jos, pe Pamant.

Emisiuni, stiri, articole care de care mai ingrijoratoare, mai dure, mai violente, mai incriminatorii. Preturi ce nu mai pot fi controlate, dezastre ecologice, economice si sociale. Sute de mii de tone de alimente consumate zilnic, constand din cadavre si arsuri. Oameni care muncesc toata ziua, stand ore in sir in picioare sau cocosati la o masa de lucru, iar cand ajung acasa, mananca, se culca, sau stau si absorb ore in sir imagini aiurea ce se deruleaza pe ecranele televizorului.

Relaxare, Cunoastere, Evolutie, Natura, Spirit, sunt termeni abstracti, ce nu mai reprezinta nimic pentru marea majoritate a Umanitatii. In schimb, cand apar termeni ca valuta, cecuri, mancare, job, pornografie, fotbal, supraspecializari, impozite, reduceri, vedem realmente telurile “omului civilizat”.

Traim intr-o lume in care actiunile sunt conduse de spectrul fricii si al lacomiei. Stare de bine sociala sau mentala? Doar inconstientii sau visatoriii se mai pot lauda cu asa ceva! Cat despre migrene, dureri de burta, gust amar in gura, diaree, carii, raceli, obezitati, anemii, hipocalcemii si osteoporoze, sunt chestii banale ce incearca pe majoritatea, asa ca nici nu mai sunt considerate ca boli. Ba mai mult, nu mai poti sa te lauzi cu hepatite, cistite, tuberculoze, artroze sau ulcere gastro-duodenale, au devenit mult prea banale.

Ei, daca se diagnosticheaza vreun cancer, SIDA, vreo boala autoimuna sau o infectie urata cu nu stiu ce germene de spital multirezistent, ei, de-abia atunci pacientul este luat in seama si considerat un bolnav serios, demn de mila si compasiune.


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 6 Pareri

  1. Eu_pseudonim Eu_pseudonim
  2. Eu_pseudonim Eu_pseudonim
  3. Eu_pseudonim Eu_pseudonim
  4. Eu_pseudonim Eu_pseudonim
  5. Eu_pseudonim Eu_pseudonim

Spune parerea ta!