UNIVERSUL ESTE MENTAL ,TOTUL ESTE SPIRIT

eu-sunt-mintea-ta

“UNIVERSUL ESTE MENTAL ,TOTUL ESTE SPIRIT”, afirma prima Lege Universala, acum suntem linistiti, ne putem privi propria creatie de la nivel individual pana la cel planetar.

Copii care sunt fortati sa invete mereu mai bine, sa inghita tone de informatii si sa invete prietenia din interes in locul sinceritatii si linistii interioare. Batrani care simtind ca sunt pe ultimii metri, traiesc cu disperare senzatia ca nu mai sunt suportati, nestiind cat o sa-i mai tina economiile lor la care au muncit o viata. Familii tinere ce nu mai vor sa aduca pe lume copii, de teama sortii ce i-ar astepta jos, pe Pamant.

Emisiuni, stiri, articole care de care mai ingrijoratoare, mai dure, mai violente, mai incriminatorii. Preturi ce nu mai pot fi controlate, dezastre ecologice, economice si sociale. Sute de mii de tone de alimente consumate zilnic, constand din cadavre si arsuri. Oameni care muncesc toata ziua, stand ore in sir in picioare sau cocosati la o masa de lucru, iar cand ajung acasa, mananca, se culca, sau stau si absorb ore in sir imagini aiurea ce se deruleaza pe ecranele televizorului.

Relaxare, Cunoastere, Evolutie, Natura, Spirit, sunt termeni abstracti, ce nu mai reprezinta nimic pentru marea majoritate a Umanitatii. In schimb, cand apar termeni ca valuta, cecuri, mancare, job, pornografie, fotbal, supraspecializari, impozite, reduceri, vedem realmente telurile “omului civilizat”.

Traim intr-o lume in care actiunile sunt conduse de spectrul fricii si al lacomiei. Stare de bine sociala sau mentala? Doar inconstientii sau visatoriii se mai pot lauda cu asa ceva! Cat despre migrene, dureri de burta, gust amar in gura, diaree, carii, raceli, obezitati, anemii, hipocalcemii si osteoporoze, sunt chestii banale ce incearca pe majoritatea, asa ca nici nu mai sunt considerate ca boli. Ba mai mult, nu mai poti sa te lauzi cu hepatite, cistite, tuberculoze, artroze sau ulcere gastro-duodenale, au devenit mult prea banale.

Ei, daca se diagnosticheaza vreun cancer, SIDA, vreo boala autoimuna sau o infectie urata cu nu stiu ce germene de spital multirezistent, ei, de-abia atunci pacientul este luat in seama si considerat un bolnav serios, demn de mila si compasiune.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

6 comentarii

 1. timpul nu este o iluzie, este o iluzie felul in care il vedem noi. Stii ce este o zi? Dar stii ce este un an? astea sunt iluzii.
  spatiul nu sunt sigur daca este si ala iluzie dar este cu dus si intors. daca tu sa zicem ai fi un microb si te-as pune pe un cerc si sa ne imaginam ca tu ai incerca sa-i gasesti sfarsitul inconjurandu-l. la nivelul respectiv nu ai ajunge niciodata la sfarsit datorita uitarii, dar daca ai tine minte si ai face un semn de unde ai pornit atunci ti-ai da seama ca nu este infinit. Asa si noi, daca am vedea totul dintr-un punct mai dezvoltat atunci realitatea care era cand eram oameni, acum ni s-ar se pare un fleac. Deci tot o iluzie ar fi si asta.
  Tie ti se pare relativ, dar probabil lui Dumnezeu i se pare absolut…poate si relativitatea are un strop de iluzie.

 2. Nu mă bag între voi dar îmi pare că Lili, tu vorbeşti de la alţii. Te rog să ne spui şi nouă despre Lumina şi Iubirea care sunt Reale şi Veşnice! Dacă spui că totul e vibraţie, pentru că totul e energie, înseamnă că şi lumina şi iubirea sunt tot vibraţii, nu? Deci şi ele sunt tot energie!

  Poate aşa este, dar din înţelegerea ta lipseşte frecvenţa! Două tipuri de energie, există ca două tipuri şi le poţi distinge din cauză că vibraţia lor are o frecvenţă diferită, Aşa e?

  Ori boala, şi starea de sănătate, sunt vibraţii diferite, deci Lumina şi Iubirea, pe unde sunt? Mai aproape sau mai departe de boală?

  Este uşor să vorbeşti din ce auzi de la alţii, dar vezi tu, noi ştim şi auzim ceea ce ştim, dar mai vrem să ne mai şi vorbim de la suflet la suflet.

  Întrebările ce le punem între noi nu sunt luate de la alţii, dar răspunsurile ce ni le dăm, le luăm uneori şi de la alţii. Nu e corect să faci aşa mereu!

 3. cauta pe blog, am scris despre emoto masaru. „apa si paranormalul”
  ceea ce el nu a zis este ca nu a gasit imediat tiparul respectiv de „perfectiune” ci a stat sa-l caute..
  Insasi realitatea este o iluzie. Vibratia este o metoda de a lega totul, dar nu este <<>>, gandeste-te ca esti un ou in apa clocotita. Ceea ce simti tu este „caldura” dar asta nu inseamna ca este realitate, in schimb nu poti vedea apa deoarece esti in ea si acea apa conduce caldura.

 4. da , recunosc…nu sunt atat de ipocrit incat sa zic ca sunt destept, dar in schimb…in schimb imi dau seama ca sunt atat de destept incat sa inteleg ca nu stiu nimic.
  nu am vrut sa supar pe nimeni..

 5. iti place sa te auzi vorbind, nu? daca tot vrei sa impartasesti ceva ajutai si pe altii ce conteaza, nimeni nu considera pe nimeni destept.
  Esti abia la inceput….Adevarul divin = credinta
  legile unviersale = decalogul (doar ca intr-o alta maniera scrise)

 6. Cat despre migrene, dureri de burta….nu mai sunt considerate ca boli.
  Aici e cu dus si intors. Daca realizezi ca nu`i nimic grav, se vindeca repede si nici nu suferi.
  Daca te duci la un medic (speriat fiind) si ii zici de aceste probleme „minore” te va ignora sau te va trata in doru lelii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *