Ursul meu cu cap de scoică …


Ascultă acest articol:Disponibil în curând!

… are perla fix în ghiare, și după postură parcă are intenția să o arunce spre cel ce privește. Blana udă, oglindește în apa ce-i cuprinde labele din spate. Statura impunătoare și culoarea brună îl face clar un urs de munte, dar totuși ce ar căuta el în această metamorfoză cu elementele marine.

Aceeastă idee pentru mine ar prezenta un ax al începerii unui tatuaj. Dacă aș avea această ocupație artistică, mi-aș achiziționa un kit complet de tatuat de pe această galerie de articole tattoo. La prețul de 499RON pentru acest kit, aș mai adăuga faptul că îmi iau și un set de culori marca Inteze (original nu copii chinezești) la 42 RON bucata. Ajung astfel cu o cheltuiala de aproximativ 550 RON și sunt gata să fac un tatuaj.

Ceea ce totuși consider ca fiind intrigă este faptul că după ce privești o galerie tattoo te întrebi automat ori ție ce ți se potrivește ori ce a avut în cap individul ce și-a tatuat acest stupid tattoo. Deci nu te joci cu tatuajul, căci doare mai tare să îl dai jos decât să îl tapițezi pe pielea ta.

Eram în Piatra Neamț când mi-am schimbat părerea veche despre tattoo. Eu vedeam tatuajul ca pe o prostie ce și-o fac unii cu mâna altuia, o ancoră pe umăr, o sirenă pe antebraț, o inimioară cu Ion+Maria etc. Mihai (un artist și prieten) m-a impresionat și automat am schimbat părerea.

El tatuează și pictează, și icoane și biserici. Această combinație a fost fatală și m-a făcut să ador munca lui și să o apreciez ca pe o artă. Mihai din Piatra Neamt, are un salon tattoo, are licență, e cu acte în regulă, și face niște opere de artă, unicaturi, incredibile. Adresa salonului este Aleea Tiparului bloc b 3 sc b ap 30, 610252 Piatra Neamt, Romania Tel: 0748 343 454

Poze cu tatuajele create de Mihai din Piatra Neamț:

Salonul Tattoo Mihai din Piatra Neamț are aparatura și tușurile achiziționate de la tattoo supplies din Târgu Mureș. Băieții fac și livrări internaționale. Local pentru persoane fizice comanda minimă este de 50 RON iar pentru firme de 100 RON.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

× 4 = 24