Vă plictisiţi?

Este  cineva dintre voi care spune des: „Mă plictisesc?”Dacă nu vă plictisiţi, atunci ce faceţi, cu ce vă umpleţi timpul?

Eu una nu am timp să mă plictisesc, există foarte multe lucruri ce pot fi făcute, atât în mediul intern (casă) cât şi cel extern (oriunde altundeva).

În mediul exterior lucrurile care se pot întâmpla sunt imprevizibile, pot avea o intensitate mai puternică asupra noastră, poţi întâlni tot felul de oameni, prieteni cu care nu te-ai vazut de mult timp, poşi avea parte de tot felul de surprize.Totul însă depinde de preferinţe.De exemplu eu une prefer să ies şi să mă plimb prin grădina botanică, să admir fiecare colţişor al acesteia, mă plimb pe stradă şi observ oamenii.De exemplu am observat că multora le este frică de ploaie…atunci când plouă aproape că aleargă pe stradă, dispar sau chiar stau sub un acoperis ” iară plouă!”.

În casă te întâlneşti cu intimitatea, deşi îţi poţi invita şi prietenii în vizită dacă nu vrei să fii de unul singur.Poţi citi o carte, asculta muzică, poţi aranja sau rearanja lucrurile din jurul tău, poţi face-crea lucruri noi (care îţi conferă o foarte mare satisfacţie), te poţi relaxa în foarte multe moduri,  poti găti…poti face orice, atâta timp cât vrei să faci ceva!

Uneori mă joc la calculator.Am găsit un site cu joculeţe , destul de uşoare, în plus se pot câştiga diferite obiecte: ipod-uri, console, GPS-uri, laptop-uri,  LCD-uri, aparate foto, posibil şi altele.

Voi ce faceţi?Ce vă place să faceţi?

Jorjette C
Author: Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

2 comentarii la „Vă plictisiţi?”

  1. Deobicei cand ma plictisesc gasesc ceva de facut pe la calculator sau in cele mai bune cazuri am vre-un prieten(a) pe care pot sa il sun sa iesim la o cafea/suc/bere in functie de ce vrea.

    Cred ca atunci cand te plictisesti cel mai bine iesi prin parc sau ceva asemanator daca nu ai unde sa te duci sau sa te uiti la o comedie ceva:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.