Fotografii profesionale cu Viata la tara, revenirea la un trai sanatos

Joita Lucian este un fotograf profesionist din Bucuresti. Vizioneaza o mica galerie cu fotografii profesionale cu viata la tara asa cum a vazuto el acasa la parintii sai.

Avem conturat raspunsul la intrebari precum „Cine mai sta cu vacile la pascut?” sau „Pe unde te mai asteptam Badita?”. O fotografie profesionala cu padurea toamna si desigur aratura de toamna. O selectie inedita cu poze profesionale se surprind viata la tara, „acasa” la Joita Lucian:

Joita Lucian - Fotograf Profesionist din BucurestiViata la tara inseamna un trai sanatos? S-a observat in ultimul timp ca majoriatea oamenilor au inceput sa isi vanda apartamentele din marile orase si se retrag la case la periferie sau in zona rurala. Inainte toata lumea tragea spre a avea apartamente in marile orase si mai ales in capitala, acum se pare ca este invers. Am fost zilele trecute in vizita la tata la tara undeva in Arges, firesc cu aparatul foto dupa mine ca nu ma pot abtine sa nu fac ceva fotografii oriunde m-as duce. Mi-am exersat  spiritul de fotoreporter si am vrut in putinele ore petrecute acolo sa surprind ceva din simplitatea vietii la tara. Principalul motiv pentru care se intapla aceasta migratie inversa dupa parerea mea este nevoia fireasca a oamenilor, la o viata sanatoasa care in marile orase devine din ce in ce mai scumpa.

Fotografii profesionale cu viata la tara vazuta prin ochii lui Joita Lucian

Voi unde doriti sa va traiti viata la tara sau la oras?

Daca vrei sa stii cum decurge viata la tara pentru Jorjette citeste articolul Cand ma trezesc la 8, la tine e deja 9! . Vei vedea cum reusesc ei sa mentina acest site online si cum se bucura si de natura (cresc pasari si cultiva in gradina).

jorjette in rochie de mireasaJorjette: Activitatile la tara sunt multe si diverse, dar le fac cu drag pentru ca sunt parte din viata mea si nu ma obliga nimeni la un program fara modificari de peisaj. Aici sunt libera, sunt propriul meu stapan! Viata la tara este pentru noi ceea ce isi doreste Randi in piesa lui de Visator si multi altii care se regasesc: „Hai spune-mi tu cum ar fi…Să sari când vrei peste o zi de muncă? Să ai puțin însă puținul să-ți ajungă?! „


Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 5 Pareri

  1. Dragos Dragos
    • stefan stefan
  2. StafidutZ StafidutZ
  3. stefan stefan

Spune parerea ta!