Visul oricarui fotograf de nunta – Canon 1DX

2 comentarii la Visul oricarui fotograf de nunta – Canon 1DX

Canon 1DX este dupa parere mea cel mai puternic dslr aparut pana acum, fiind in acelasi timp un aparat sport, foarte rapid ajungand pana la 14 cadre pe secunda cu oglinda blocata, sa spunem asa mai pe intelesul tuturor asta este acel aparat cu care prinzi musca in zbor. Modelul 1DX este foarte bun in orice conditii fiind excelent in lowlight, sensibilitate iso ajungand pana la 204.800, ceea ce aproape ne permite in intuneric sa facem lumina fara a folosi blitz.

Canon 1DX este aparatul de top al celor de la canon, experienta in dezvoltarea de camerelor  foto profesionale isi spune cuvantul prin acest, EOS-1D X -reprezinta o noua era pentru sistemul EOS si inlocuieste modelele EOS-1D Mark IV si EOS-1Ds Mark III. Sensorul full-frame de 18.1MP, un sistem autofocus complet nou si noi tehnologii puternice de masurare cu noile procesoare dual DIGIC 5+, aceasta camera a fost conceputa pentru a oferi calitate si usurinta in utilizare– asigurand fotograful ca orice cadru va fi capturat cu o acuratete si viteza mai mare ca niciodata.Asa cum am mentionat mai sus 1dx este visul oricarui fotograf de nunta, fotoreporter, chiar si fotograf entuziast.Parerea mea este ca este de departe mai bun decat concurentul sau din gama nikon,d4. Ca fotograf de nunta cu o suficienta experienta in fotografie in general , cred ca daca as avea un Canon 1DX l-as folosi in aproape toate imprejurarile fara sa folosesc blitz, deci lucrand pe ambientala tot timpul.Cu speranta ca visul meu va deveni realitate cat de curand, va las in compania catorva poze facute de mine cu predecesorul lui 5 d mark II.

Al vostru,Fotograf nunta Bucuresti

 

 

 

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *