Aducerea nou nascutului acasa

Aducerea nou nascutului acasa

Fericirea provocata de aducerea nou nascutului acasa poate fi afectata de mai multe probleme.

Marea majoritate a spitalelor au acum criterii stricte în ceea ce priveste externarea. De exemplu, criteriile pentru bebelus includ: copil sanatos nascut la termen, stare normala la examinari, valori normale ale testelor de laborator, hranire corespunzatoare si urinare si defecare cu succes – iar pentru mama, suficiente instincte materne si încredere.

Aducerea nou nascutului acasa

Cu toate ca externarea timpurie creeaza negresit probleme pentru unii bebelusi, si este frustranta pentru multi dintre parinti, ea ramâne totusi o optiune. Daca simtiti ca ati dori sa plecati mai devreme, discutati acest lucru cu medicul dumneavoastra. Desi exista cu siguranta locuri mai bune decât un spital în care sa va aflati, supravegherea si suportul oferite reprezintă un lucru important.

Odata cu aparitia acestor externari timpurii, s-a observat o crestere a vizitelor la camera de garda – datorate nu cresterii problemelor de sanatate, ci unei anxietati sporite a parintilor pentru ca nu au avut suficient timp sa învete cum sa aiba grija de copilul lor înainte de a pleca acasa. Daca parasiti devreme spitalul, întrebati daca exista optiunea sa fiti vizitati acasa de o asistenta medicala. In acest fel, economisiti bani în schimbul unor servicii valoroase.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *