Afla cum sa atragi prosperitate si abundenta in viata ta!

Timp de citire estimat: 2 minute


Sa atragi prosperitate in viata ta reprezinta de fapt un proces de constientizare care te ajuta sa fii deschis catre noi oportunitati, pe care in prezent le blochezi. Prosperitatea se refera la o stare de implinire, de binecuvantare. Pentru a trai aceasta stare, e nevoie in primul rand de gratitudine si acceptare.

Exercitiu zilnic pe care ti-l recomand pentru a atrage prosperitate si abundenta in viata ta

Dimineata cand te trezesti, multumeste sincer universului/divinitatii pentru faptul ca esti viu si pentru ca te poti bucura de aceasta noua zi.

Seara, inainte de culcare, multumeste pentru ziua care a trecut, pentru tot ce ai putut descoperi, experimenta, invata, crea. Multumeste pentru oamenii din viata ta si pentru cei pe care i-ai intalnit in ziua respectiva.

Pe parcursul zilei, inaine si dupa masa, inainte si dupa ce bei un pahar cu apa, multumeste pentru mancare si pentru apa, multumeste persoanelor si fiintelor care au contribuit. Traieste ziua intr-o stare de gratitudine si vei vedea cat de mult se va transforma viata ta.

Prosperitate si abundenta

Ce se intampla atunci cand traiesti in gratitudine

Prin a multumi, ajungi de fapt sa constientizezi ceea ce ai deja si nu ai putut sa realizezi din diferite motive. Ajungi de fapt sa vezi cat de bogat esti. Devii constient de ceea ce esti, devii pozitiv si te deschizi spre ceea ce universul are sa-ti ofere. Deschizandu-te, atragi spre tine mai mult decat prosperitate si abundenta. Atragi ceea ce ai nevoie spre a evolua in toate planurile: fizic, mental si spiritual. Atragi armonie, dragoste si bunastare, atragi lucruri care sa te implineasca. Incep sa vina spre tine lectii de viata care sa te ajute sa depasesti stadiul actual, care sa-ti arate ca viata e mult mai mult decat credeai.

Multumeste pentru tot si pentru toate si vei vedea cat de bogat vei fi, pe toate planurile! Ai rabdare si fa asta zilnic, pentru ca doar asa vei reusi sa te deschizi spre ceea ce trebuie sa fie!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Un răspuns la „Afla cum sa atragi prosperitate si abundenta in viata ta!”

 1. Avatar Daniel Constantin
  Daniel Constantin

  Multumesc pentru impartasirea ta, Jorjette!
  Mi-ai confirmat si mi-ai intarit si mai mult convingerea despre puterea recunostintei.
  Toate cele bune!
  Sa te bucuri de tot ce iti doresti si este bun pentru sufletul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *