Aura sau cum ne pregătim pentru a vedea energia?

Timp de citire estimat: 5 minute

[printfriendly current=’yes’]


Îmi pare deosebit de interesant faptul că unii vor să ştie cum să citească aura sau chiar să afle cum să o vadă! Fiind vorba despre o capacitate a ochilor noştri, deosebirea culorilor energiei este mult mai mult decât un fapt ce se poate împlini! Efectul în sine este o materializare instantanee pe bază de intenţie, adică îţi doreşti să vezi şi vezi. Ceva ce există deja nu va arăta cum vrei tu, deci dacă te aștepți să vezi ceva anume, nu vei vedea nimic! Aura nu se crează de cel ce o vede!

Între să vezi aura sau să o poți interpreta şi faptul că ochiul vede sau nu vede aceste culori, stau o sumedenie de alte acţiuni prin care trebuie să treci.

cum sa vezi aura

Cel care ajunge să vadă aura, înseamnă că este la un nivel, şi mai departe însemnă că are o manifestare energetică (o percepe cu toată ființa). Nu cred că dacă tocmai ai intrat în contact cu acest subiect, poţi vedea energia şi te poţi juca cu acest fenomen.Sunt stadii prin care ajungi la o asemenea aptitudine, şi nu că citeşti un tutorial şi gata poţi face şi tu! E vorba despre stilul de viață, modul de a percepe realitatea. Sincer, mulți habar nu au cu ce se mănâncă adevărul despre viață.

Aş enumera câteva stadii prin care cei care văd sau simt aura, au trecut sau au experimentat, ele fiind valabile şi pentru cei care vor să dobândească noi calităţi ca şi oameni ce sunt.

Aura sau câmpul auric există oricum

 • lucrul cu inconştientul şi cu starea de meditaţie
 • echilibrul între dreapta şi stânga (foarte mulţi oameni încă sunt fixaţi puternic pe una din emisfere nefiind capabili să treacă şi pe cealaltă când doresc ei)
 • exersarea constantă a abilităţii de a accepta faptul că suntem energie întrupată (este o chestiune dificilă pentru că unii deşi nu mă contrazic în punctul ăsta, uneori uită de asta)
 • legătura cu natura şi curăţarea organismului de toxine (nu cred că sesizează toţi faptul că ceea ce mănâncă este mai mult decât hrană dacă ar fi să privim că ceea ce băgăm în gură sunt informaţii prin substanţe; consumând o anumită substanţă în exces îţi va face un balans în organism în funcţie de ce anume face substanţa aceea în corp, dacă nu ai nevoie nu trebuie să mănânci)
 • fixaţiile cu eu sunt aşa şi aşa, sunt impedimende în dezvoltarea multor abilităţi nu doar vederea aurică (nu poţi aduce noul în tine dacă crezi că vechiul este mult mai bun, este ca şi cum îţi este frică), la fel nu te ajută să te atașezi de ce știi sau cunoști căci totul este supus evoluției.

Ar mai fi şi altele, dar cine oare îşi dă interesul pentru ele special pentru a vedea aura? Eu cred că în punctul cu vederea aurică ajungi din întâmplare pentru că până acolo sunt alte chestii pe care trebuie să le vezi şi să le înţelegi. Parcurg o evoluţie pe acest plan şi încă nu am ajuns la stadiul în care vederea aurică să-mi fie normală în manifestare. Şi deşi lucrez cu mine şi încerc să rezolv multe din aspectele de mai sus, încă mai am multe de făcut. Totuși, deși nu văd aura oamenilor, văd aura copacilor și a plantelor…


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

7 răspunsuri la „Aura sau cum ne pregătim pentru a vedea energia?”

 1. da fiecare isi pune amprenta pe chakrele proprii,Meditatiile sunt foarte folositoare pentru mintea noastra si pentru limpezirea a tot ce ne trece prin fata ochilor si nu ne lasa sa iubim / gandim etc.

 2. Avatar AdrianC

  Uneori, suntem obligati sa ne imbracam intr-o anumita culoare mai sobra la munca. Atunci avem acea zisa stare ciudata in care “nu ne simtim in pielea noastra”. Aura intra in dizarmonie. Seara ajungem obositi acasa. Se pierde multa energie pentru reechilibrarea aurei.

 3. Avatar AdrianC

  Da, aura fiecarei persoane este unicata. Persoanele mohorate au in general culorile aurei mai inchise. In functie de cum se imbraca persoanele itti poti da seama de aura lor. Din simplul motiv ca oamenii se imbraca in functie de starea interioara. Un om vesel si plin de energie nu se va imbraca in negru si invers.

  1. Avatar Jorjette

   În principiu, așa este, ne simțim atrași de culorile care ne reprezintă într-un fel, și putem foarte clar observa cum acestea se schimbă pe parcurs. E ca și tema acestui blog de exemplu, Bogdan este cel care o face, și spune foarte multe despre ceea ce simte, ceea ce vrea să exprime.

   Nouă în general ne plac lucrurile colorate, atunci când le purtăm ne fac să ne simțim în largul nostru. Negru intră foarte rar în garderobă, foarte foarte rar.

   1. Avatar Cristescu Bogdan
    Cristescu Bogdan

    Poate ar trebui să le arătăm ce căciuli avem :))

 4. Avatar AdrianC

  Toata lumea este interesata de a vedea aura si de alte capacitati extrasenzoriale. Ce nu intelegem, este ca pentru astfel de abilitati care sunt inscrise oricum in ADN-ul nostru (parere personala), dar nu stim cum sa le dezvoltam, trebuie sa acumulam o sursa mare de energie, ceea ce este cu neputinta omului de rand fara controlul gandurilor.

  1. Avatar Jorjette

   Ne-a spus cineva odată că aura, chakrele, nu sunt altceva decât parte a egoului nostru și pe parcurs am ajuns să cred asta. Tot ce are legătură cu chakrele și aura este personalizat, deci fiecare își pune amprenta.

   “Ai văzut?” “Da, am văzut, parcă seamănă cu…și culorile…” – ce tari suntem!! și ne umflăm în pene 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *