Baie cu flori de tei şi de salcâm

A înflorit teiul...miresmele lui îmbătătoare ne cuprind spre înserare, pân-ce soarele răsare. E cald , e frumos afară, a venit vara în toată splendoarea ei.Poate e puţin prea cald.E atât de plăcut să faci o baie pe o căldură ca asta...

Aţi încercat baia cu flori?

Când daţi drumul la apă în cadă puneţi câteva flori după preferinţe- după ce opriţi apa mai aşteptaţi 10 minute înainte de a intra în cadă pentru a ieşi din plante culoare şi mireasmă.Încercaţi ce fel de flori doriţi, uscate sau verzi, încercaţi florile care vă plac cel mai mult.Staţi liniştiţi în cadă şi veţi simţi cum vă cuprinde o stare de bine…asta dacă vă plac florile!


Ieri am încercat florile de salcâm uscate în combinaţie cu cele de tei, şi două trei gălbenele.O asemenea baie te revigorează, te energizează, relaxează… şi e altfel…E de preferat o astfel de baie uneia cu mirosuri artificiale!Acum de exemplu e perioada iasomiei…sunt atât de multe.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

3 răspunsuri la „Baie cu flori de tei şi de salcâm”

 1. Eu folosesc de o viata băile de plante și flori,
  Copiii mei(4) de mici doar în baie de plante și flori le-am făcut baie.
  La fel și soțului, pot spune ca băile cu flori de codita șoricelului te scapă de fizioterapie am probat pe soțul meu care mereu se plângea de dureri de sale făcea fizioterapie pana am hotărât sa I fac bai cu acest ceai.
  Nu a mai făcut fizioterapie de atunci dar când se plânge și când am timp ii fac aceste bai, fac infuzia sta în ea 20-30 minute apoi îl pun în pilota sa transpire și după e liber.

 2. Avatar Daniela
  Daniela

  Nu am incercat da vreau sa fac treab asta intr-o zi. Ma incanta ideea si cred ca as avea o zi sau seara splendida.

 3. Ce tare!!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *