10 beneficii și motive să te uiți la filme online gratis!

Timp de citire estimat: 11 minute


Dacă te simți deprimat, singur, înconjurat de gânduri negative, nu permite ca aceste emoții să se acumuleze. În loc să te lași pradă unor astfel de manifestări și să te simți îngrozitor toată ziua, încearcă să le lași să plece de la tine. Cel mai bun mod de a scăpa de gândurile negative, și poate de a găsi o soluție la problema ta, este să te uiți la filme online.

Filme noi, filme bune, chiar și filme romanesti, pe toate poți să le urmărești acum gratuit, din confortul casei tale! Și nu doar filme online gratis, ci și cele mai căutate și vizionate seriale! Tot ce trebuie să faci este să îți pregătești locul în care să stai cât mai confortabil, gustările pe care vrei să le savurezi și dai drumul la un film bun.

Urmărește gratuit filmele și serialele tale preferate pe cel mai bun site de filme online - filmchill.net

Filmele nu sunt doar o modalitate de a te distra, ci și o formă de terapie. Și dacă nu mă crezi, caută despre terapia cinematografică online. Și dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului în sufragerie, mai ales acum din cauza coronavirusului, iată primele 10 beneficii ale vizionării de filme online!

Urmarește filme online pentru un impact pozitiv asupra sănătății tale generale

Știai că terapia cinematografică chiar există? Cineterapia (terapia cinematografică) este o formă de terapie expresivă pentru depășirea problemelor medicale și de sănătate mintală. Această terapie poate schimba gândurile negative ale unui individ, obiceiurile proaste și capacitatea de a gestiona evenimentele din viață. Oamenii care participă la terapia cinematografică se uită la filme care reflectă problemele lor actuale.

Comediile, de exemplu, ne fac să râdem, iar râsul timp de 15 minute este la fel de bun pentru inimă ca și exercițiile fizice. Dar nu subestima filmele triste! Filmele triste au un efect pozitiv asupra chimiei creierului tău. Potrivit oamenilor de știință de la Universitatea Oxford, vizionarea unui film traumatizant poate stimula producția de endorfine, o substanță chimică asociată cu o toleranță crescută la durere. Deci, paradoxal, dramele te pot face să te simți bine.

Întărește-ți sistemul imunitar uitându-te la filme online

Filmele te pot face mai sănătos! Cercetătorii au descoperit că vizionarea filmelor de groază crește numărul de celule albe din sânge, care sunt esențiale pentru recuperarea rănilor și combaterea bolilor. Dacă în schimb ești una dintre persoanele cu afecțiuni cardiace, ar trebui să eviți filmele de groază.

Potrivit unor oameni de știință, râsul îți poate întări sistemul imunitar și poate scădea hormonii care sunt responsabili cu nivelul de stres.

Filmele online te ajută să faci față stresului

Filmele sunt cel mai bun instrument pentru a scăpa de realitate. Dacă te simți stresat și anxios, uită-te la filme online și ele te pot ajuta să faci față stresului. Filmele și comediile romantice, de exemplu, te pot ajuta să depășești problemele din viața reală. S-a dovedit că comediile scad nivelul hormonului de stres și tensiunea arterială. Potrivit studiului de la Universitatea din Maryland, comediile și filmele care îi fac pe oameni să râdă, au făcut ca vasele de sânge ale acestora să se dilate cu 22%, scăzând tensiunea arterială și reducând stresul.

Există chiar și oameni care au reușit să amelioreze cancerul sau chiar sa-l elimine în urma vizionării comediilor. Efectiv au eliminat stresul din viața lor și s-au retras într-o lume a comediei.

Vizionează filme online pentru a reuni familia sau a petrece timp cu partenerul

Nopțile de filme online reunesc familii, prieteni și cupluri. Ne fac să râdem și ne conectează, deoarece petrecem timp împreună. Acum, în perioada Coronavirusului, tuturor ne este dor să mergem la cinema cu prietenii noștri sau la o întâlnire. Dar dacă vrei să te distrezi cu familia și să aduci mai multă pozitivitate, ia-ți un proiector și vizionează un film online!

Vizioneaza filme online gratis beneficii pentru cupluri

Proiectorul este dispozitivul de divertisment suprem care va duce serile de film cu familia și prietenii la nivelul următor. Pregătește popcorn și bucură-te de proiecția ta cinematografică privată!

Sunt filme online care te inspiră să fii o persoană mai bună

Ai un citat preferat de film pe care îl folosești ori de câte ori te afli într-o situație dificilă? Dacă o faci, asta înseamnă că filmul a făcut o impresie bună asupra ta. Chiar dacă nu ai observat, unele filmele au un efect major asupra vieții reale, dar și asupra dezvoltării noastre personale.

Sunt unele filme care ne inspiră să fim oameni mai buni. Unele te pot inspira să faci schimbări pozitive în viața ta, să ierți pe cineva, să petreci mai mult timp cu persoana iubită, să faci voluntariat sau orice îți va îmbunătăți viața. Filmele ne învață adesea ce este bine și ce nu, iar anumite evenimente sau propoziții spuse de personajele principale ne pot motiva să ne schimbăm viața.

Să te uiți la filme online te poate ajuta sa descoperi și să înveți lucruri noi

Unul dintre cele mai mari beneficii ale vizionării filmelor, mai ales când vine vorba de copii și tineri, este să învețe lucruri noi. Cei mai tineri își pot extinde vocabularul și pot învăța ușor o limbă străină vizionand filme online. Un documentar bun sau o dramă istorică inteligentă poate educa și relata evenimente importante.

De asemenea, vizionarea de filme online gratis ne poate schimba perspectiva asupra oamenilor și a problemelor cu care ne confruntăm în fiecare zi. Putem învăța limbi noi, despre alte culturi, despre evenimente istorice și multe altele doar prin vizionarea de filme online.

Filmele pentru copii, îi pot face mai creativi

S-a constatat că copiii care au vizionat filme fantastice precum Harry Potter, au obținut scoruri semnificativ mai mari la testele de creativitate. Astfel de filme îi ajută să dezvolte idei creative și să folosească imaginația în rezolvarea problemelor. Și nu numai copiii, ci mulți adulți dezvoltă diverse idei creative după vizionarea unui film interesant.

Să te uiți la filme online te poate ajuta să faci față situațiilor dificile

Filmele nu sunt doar o formă de divertisment. De multe ori ne dau lecții și ne ajută să facem față situațiilor dificile. Potrivit lui Gary Solomon, autorul a două cărți despre terapia cinematografică, dacă te confrunți cu o situație dificilă de viață, ar trebui să alegi filme cu teme care oglindesc problemele sau situația ta actuală.

De exemplu, dacă persoana iubită sau cineva din familia ta se luptă cu dependența, încearcă să vizionezi Clean and Sober sau When a Man Loves a Woman. Dacă te confrunți cu o boală gravă sau cu moartea unei persoane dragi, orice film cu un astfel de subiect te-ar putea ajuta să depășești aceste probleme.

Filmele online ne ajută să apreciem arta

Deși filmele sunt în primul rând o formă de divertisment, ele sunt și o formă de artă. Imaginile, costumele, sunetul, arhitectura, teatrul și alte elemente ale filmelor fac parte din artă. Mulți pictori, designeri, sculptori, muzicieni și alți artiști lucrează împreună pentru a crea o combinație a tuturor acestor arte, care se numește film. Vizionarea filmelor ne ajută să apreciem arta și adesea ne fac să ne interesăm de un fel de artă sau de un artist.

Filmele sunt o formă de evadare din realitate și de divertisment

Uneori, trebuie doar să scăpăm de realitate pentru un timp și să scăpăm de probleme. Și ce modalitate mai bună de a face asta, decât să te uiți la filme în patul tău confortabil? Filmele creează un sentiment de fericire și ne fac să râdem când nimic altceva nu poate. În plus, filmele au fost întotdeauna unul dintre cele mai bune tipuri de divertisment. Sunt o modalitate de a îmbunătăți întotdeauna starea de spirit și de a te face să te distrezi.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Un răspuns la „10 beneficii și motive să te uiți la filme online gratis!”

  1. Avatar FilmChill

    Un articol pe cinste de unde oamenii au ce invata! Felicitari, Jo! Ai punctat multe aspecte importante! De acum, filmele vor avea un sens mai important, pe langa titlu si gen 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *