Bilele de geisha si exercitiile kegel pentru ea

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email
Bile de geisha sau bile ben wa

Daca citesti acest articol, atunci probabil cauti mai multe informatii cu privire la beneficiile exercitiilor Kegel pentru ea cu bilele de geisha sau chiar si fara. Exercitiile kegel s-au dovedit a ajuta in cazul unor afectiuni genitale, plus ca imbunatatesc performanta sexuala, atat la barbati, cat si la femei. Scopul principal de a face exercitiile kegel este acela de a fortifica muschii pelvisului. Printr-o practica regulata, acesti muschi devin mai puternici. Vei putea obtine rezultate mai bune adaugand rezistenta. Pentru a adauga rezistenta exercitiilor kegel, poti folosi bilele de geisha, bile kegel cu greutate ponderata sau orice bile Ben Wa.

Bilele de geisha pot fi folosite atat pentru placere, dar si pentru sanatate, in exercitiile Kegel pentru a intari muschii vaginali si pelvieni.

Exista disponibile bile Kegel cu greutati ajustabile care permit cresterea rezistentei in timp cu exercitii din ce in ce mai dificile, la fel cum te-ai astepta sa faci cu orice alt muchi din organism.

Beneficiile exercitiilor kegel pentru femei

Un prim beneficiu este pentru femeile care se pregatesc pentru nasterea copilului. Practicarea exercitiilor asupra muschilor pelvieni poate ajuta la pregatirea femeilor pentru stadiile avansate ale sarcinii si nasterii copilului. De asemenea, exercitiile kegel pot ajuta la reducerea durerii in timpul sarcinii. Pentru toate aceste beneficii, se folosesc bilele inainte de sarcina!

Un alt beneficiu pentru femei al practicarii exercitiilor este faptul ca ajuta la prevenirea prolapsului uterin. Din cercetari, s-a constatat ca exercitiile kegel sunt, de asemenea, de mare ajutor atunci cand vine vorba de tratarea sau prevenirea incontinentei urinare.

Exista, de asemenea, o varietate de beneficii sexuale pentru femei. Intarirea muschilor pelvieni inseamna ca noi femeile vom dezvolta abilitatea de a contracta peretii vaginali atunci cand este necesar, ceea ce inseamna ca sunt mai multe sanse de a experimenta orgasme multiple. Acest beneficiu se rasfrange asupra relatiei de cuplu, si partenerul experimentand senzatii unice.

Prin urmare, este clar ca exercitiile Kegel au o varietate de beneficii atat medicale, cat si sexuale.

Te pot ajuta bilele de geisha in caz de disconfort sau durere in timpul sexului?

Daca cauza durerii sau a disconfortului in timpul actului sexual este lipsa de tonifiere, bilele vaginale te pot ajuta foarte mult. Daca discomfortul insa este cauzat de lipsa relaxarii, cunoscut sub numele de tensiune pelviana, atunci bilele de geisha ar putea agrava problema. Din acest motiv, este foarte important sa stii toate aceste informatii inainte de a te decide daca vrei sa utilizezi aceste bile ca forma de tratament.

Bilele Kegel sau bilele de geisha – vaginul pentru placere

Bilele Kegel, bilele vaginale, bilele de geisha sau bilele Ben Wa sunt mici bile ce pot fi introduse in vagin si folosite ca un ajutor pentru exercitiile kegel si pentru a spori placerea sexuala. In timpul mersului, bilele produc o mica vibratie care creeaza senzatii.

Exista multe variatii ale exercitiilor Kegel si in cea mai mare parte a timpului poti face orice fel de exercitiu kegel, cu sau fara bile vaginale. Bilele Kegel adauga un plus de provocare si stimulare, transformand un antrenament adesea plictisitor in ceva mai interesant.

Inainte de a incepe diferitele exercitii kegel, exista un singur lucru pe care trebuie sa-l mai stii, si anume cum sa identifici si sa strangi muschii pelvieni. Acestia sunt muschii pe care ii strangi pentru a opri urinarea sau pentru a strange ceva in vagin.

Iata cateva variatii diferite ale exercitiilor Kegel, pe care le poti incerca cu sau fara bile Kegel

  1. Strange muschii pelvieni si mentine timp de 5-10 secunde, apoi elibereaza pentru aceeasi perioada de timp. Continua sa repeti acest ciclu de repetari lente pana ajungi la 10 minute.
  2. Strange si elibereaza cat mai repede posibil (nu mai mult de 1-2 secunde). Exerseaza 5 minute.
  3. Utilizeaza una sau doua bile (bile Kegel sau bile Ben Wa) in timp ce practici exercitiile de mai sus. Poti folosi doar o bila pentru a-ti concentra strangerea pe bila sau poti folosi 2 bile in timp ce te deplasezi si folosesti muschii pelvieni pentru a tine bilele in vagin.

Pentru mai multe exercitii kegel, vezi aici articolul dedicat acestui subiect!

Daca utilizezi bile de geisha, ia in considerarea utilizarea unui lubrifiant pe baza de apa pentru a le introduce usor si confortabil.

Folosirea bilelor vaginale – Contraindicatii

Bilele de geisha nu sunt recomandate in timpul sarcinii. In timpul sarcinii doresti sa maresti elasticitatea peretilor vaginali. Pentru ca bilele de geisha lucreaza pentru a intari peretii vaginali, te poti pune in pericol la sfarsitul celor 9 luni de asteptare. Daca strangi peretii vaginali in timpul sarcinii, te expui riscului de a face epiziotomie, din cauza riscului de rupere vaginala. Pentru a creste elasticitatea mentionata, se recomanda ca partenerul sa iti faca masaje perineale.

Cand vine vorba de exersarea muschilor pelvieni imediat dupa nastere si in perioada postpartum, se recomanda consultarea unui profesionist inainte de a incepe tratamentul cu exercitii de stimulare a muschilor.

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *