Profită de calităţile terapeutice ale dimineţii

Calitatile terapeutice ale diminetii sunt incontestabile. Se pune destul de mult accent pe influenţa binefăcătoare a soarelui matinal asupra pielii – şi acest lucru se ştie de foarte mult timp.

În dimineţile însorite fă o baie de soare de câteva minute şi savurează-i calităţile de dinamizare a organismului. O plimbare matinală va fi la fel de profitabilă organismului, însă în mod special sistemului nervos. Se consideră că natura îşi trezeşte creaturile insuflându-le energia prana, deosebit de intensă în zori, când răsună concertul matinal al păsărilor.

Dimineața, organismul se trezește la viață din  nou, pentru o nouă experiență și merită să primească energie de la soare. Asta este adevărata sănătate, asta înseamnă să fii om, să nu uiți de conexiunea cu natura. Omul nu a fost creat pentru a locui între 4 pereți, ci pentru a fi liber și pentru a cutreiera întreg pământul, pentru a crea și a descoperi, pentru a se cunoaște pe sine și pentru a avea grijă de el și de natură cuu care este frate.

Soarele matinal îți dă energie cât să-ți ajungă pentru toată ziua, să fii activ fără să simți oboseală.Dacă in fiecare dimineață însorită participi și tu la această bucurie a naturii, vei simți efectele nemaipomenite – te vei simți energic, vesel, dinamic, cu multe idei, cu dorința de a cuceri fiecare zi!

Prana denumeşte suflul vital – este acea energie care trece prin toate celulele corpului, le fortifică şi le hrăneşte , menţine metabolismul.

Acest privilegiu se repetă şi seara, de pe la vremea apusului, doar că de această dată prana are un efect liniştitor. E ca şi cum în fiecare zi ar începe cu o lungă inspiraţie a naturii ca să se încheie seara cu o mişcare simetrică de expiraţie.

Bucură-te de viața și nu uita să trăiești alături de natură. Ai doar de câștigat!

soarele de dimineata - calitatile terapeutice ale diminetii
Bucură-te de soarele dimineţii şi lasă-l să-ţi mângâie pielea, să-ţi pătrundă în oase şi să te purifice.

Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Profită de calităţile terapeutice ale dimineţii”

  1. Avatar Daniela Frincu
    Daniela Frincu

    Aerul curat al unei dimineti e o adevarata desfatare pentru corpul nostru! Am renuntat de mult la autobuz pentru a ajunge la serviciu, preferand mersul pe jos! Diminetile insorite sunt preferatele mele!

  2. De abia astept sa se incalzeasca iar afara si sa mai lenevesc dimineata cu geamul deschis, soarele intra direct pe patul meu si e foarte bine si relaxant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *