Capsula de slabit – pareri pro si contra

Cu un an în urmă am apelat la această metodă-capsula de slabit.Am auzit la persoanele din anturaj că folosesc aceleaşi pastile cu rezultate „uimitoare”. Nu vroiam decât să scap de vreo 3-4  kilograme, ceea ce s-a şi întâmplat.

Am apelat la capsula de slabit ARPFARM care este realizată din plante frecvent folosite în alimentaţie, în special fructe, cu ajutorul tehnicilor moderne de extracţie, îmbinând astfel cunoştiinţele tradiţionale cu cercetarea modernă.

Mod de administrare : 1 x 1 / zi . Înainte sau după micul dejun. Este recomandată respectarea orei de administrare.

Deşi la prezentarea produsului se precizează că nu sunt efecte secundare … ei bine se pare că sunt. Utilizarea acestor capsule produce o stare puţin euforică, echivalentă cu cea a utilizării  drogurilor: o să aveţi mai multă energie ca niciodată, nu o să puteţi dormi prea mult- e posibil să aveţi parte de insomnii, chiar poate apărea şi starea de tremur. Chiar din prima zi nu o sa aveţi poftă de mâncare, efectiv nu o să puteţi accepta mâncarea, doar cantitatea minimă necesară. Indicat este ca în timpului consumului acestor capsule să nu consumaţi alcool, deoarece starea se va multiplica!

Capsula de slabit Arpfarm

Efecte benefice chiar exista. Chiar slăbiţi! Eu am slăbit vreo 4 kg în două săptămâni, la fel şi prietenele mele.O prietenă, puţintel mai plinuţă a slăbit chiar vreo 5-6 kg în primele 2 săptămâni, după care a urmat o scurtă perioadă de stagnare, după care iarăşi a început să slăbească.

capsula de slabit

Problema este ca atunci cand slabesti folosind aceste capsule de slabit, dupa ce ai slabit, neavand o dieta bine pusa la punct, incepi sa acumulezi din nou kilogramele pierdute, uneori punand chiar mai multe decat in starea initiala.

Pentru cei care vor să le încerce, le găsiţi la farmaciile naturiste din fiecare oraş. Nu mai ştiu care este preţul, ultima dată era 100,00 ron cutia. Oricum, trebuie sa fiti foarte atenti. Eu sugerez sa le evitati si sa abordati o dieta sanatoasa, cu fructe si legume, multe lichide si multa miscare, care poate face mult mai mult decat aceste capsule de slabit. Cu o dieta sanatoasa, slabesti sanatos pe termen lung si te simti extraordinar din toate punctele de vedere.

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Discuții: 52 păreri

  1. ana ana
  2. Barbu Ana-Maria Barbu Ana-Maria

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.