Casa visurilor mele

casa visurilor mele

Am ales câteva poze care reprezintă cam ceea ce pot să numesc casa visurilor mele. Prima o am în minte încă de când era mică…şi “visam” la norişori de vată roz, la lacuri de cristal, peşteri pline cu comori, la prinţi şi feţi frumoşi…

E o casă pot spune destul de modestă. Ceea ce contează cel mai multe este locul în care îmi doresc să fie-undeva într-o zonă care îmbină muntele cu dealul, cu un pârâu prin apropiere- un loc cu o energie curată, cu elemente cât mai “vii” din natură!

Alberta01

Nu demult am primit pe email nişte poze cu nişte case care sincer m-au lăsat cu “ochii în soare”…sunt de-a dreptul superbe.

Case făcute sub pământ -Voi ce părere aveţi? V-ar place o asemenea casă? Ce părere aveţi însă de următoarea- casa de cochilie? Arhitectul este Javier Senosiain, iar casa se află în Naucalpan- Mexic, având o suprafaţă de 330 mp. Aceasta casa nu cred ca mai poate primi comentarii, din punctul meu de vedere este casa perfecta, cu o cromatica exceptionala, forma unica, design unic.

Casa visurilor mele

Cam aceasta ar fi casa visurilor mele, însa va ramane doar in planul viselor, casa realitatii este alta, la tara, inconjurata de natura, cu gradina si multe, multe flori. Înca mai lucram la ea, dar este casa perfecta pentru noi si pentru cadrul in care ne aflam.

Ce spuneţi? Vă place cum arată casa visurilor mele? Cum arată casa visurilor tale?? Arată-ne poze! Povesteste-ne cum ai vrea sa arate, pentru in cazul meu nu a fost nevoie sa iti descriu in cuvinte, am gasit pozele perfecte ca sa iti arate mai mult decat as fi putut spune.

Oricum casa visurilor mele trebuie sa fie o casa simpla, care sa aiba ce are orice casa, plus o gradina mare și multe flori.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Casa visurilor mele”

 1. Avatar Şerban Stănescu
  Şerban Stănescu

  Una dintre întrebările mele preferate:
  “Ce ar fi dacă?”
  Una dintre acţiunile mele preferate:
  Să răspund la întrebarea de mai sus!
  Iată un răspuns, unul din multele posibile:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *