Cum tinem spiritele la distanta, cum ne protejam de energii negative

Alături de noi oamenii, există şi spiritele, despre care uneori auzim poveşti pe care ne este greu să le credem sau să le acceptăm. Uneori acestea ne apar în poze şi nu ştim ce sunt, alteori le vedem destul de clar pe lângă noi, oricum ar fi, ele stau pe lângă noi. Unele sunt ale persoanelor care au murit în situaţii dramatice şi nu au reuşit să plece în lumină, altele sunt spirite create de propriile noastre gânduri, şi mai există şi altele a căror provenienţă nu o ştiu.

Ceea ce ar trebui să ştiţi – de cele mai multe ori spiritele care stau pe lângă noi sunt ale membrilor familiei decedaţi care nu şi-au terminat încă treaba pe pământ (fie au murit mai devreme, fie înainte de a muri au experimentat furie, ură, mânie, fie nu s-au aşteptat să moară, etc). Dacă sunteţi atenţi, veţi primi tot felul de mesaje de la ei prin intermediul viselor sau al unor anumite întâmplări, cazuri în care puteţi face ceva (puteţi da de pomană, vă puteţi ruga, se poate ruga un preot sau mai mulţi în locul vostru; în cazul în care mesajul primit spune altceva, vedeţi ce anume vrea să vă transmită).

Aceste spirite stau pe lângă noi deoarece au nevoie de energia noastră. Noi suntem sursa perfectă. Le alimentăm foarte uşor – din frici sau ataşamente puternice.

Cum putem sa tinem spiritele la distanta?

Cum tinem spiritele la distanta, cum ne protejam de energii negative 1

Daca vrei sa stii cum sa te protejezi de spirite, in primul şi în primul rând este indicat să nu ne fie frică de ele. După cum am spus mai sus, frica noastră le poate face mai puternice. Trebuie să fim conştienţi că ele nu au ce să ne facă. Atâta timp cât suntem puternici, ele nu au cum să ne atingă, nu au nici o putere asupra noastră.

Din informaţiile culese, există mai multe modalităţi de a ţine spiritele la distanţă.

Ce sa facem pentru a tine spiritele rele la distanta?

Pentru a ne proteja de ceea ce consideram a fi spirite rele, de energiile negative, putem sa:

  • tămâiem casa destul de frecvent;
  • ardem frunze de salvie, dafin , lemn de palo santo, cedru,
  • folosim uleiurile esentiale cu vibratie inalta in aromaterapie,
  • sfinţim casa sau o stropim cu aghiazmă din când în când,
  • ţinem în permanenţă o candelă/o lumânare aprinsă,
  • deasemenea ne putem proteja cu ajutorul culorilor ( culoarea albastru este protectoare – purtăm haine albastre, în special în timpul somnului),
  • putem pune în cele patru colţuri ale camerei în care dormim sau ale casei cristale (putem purta cristale ca şi pandantive cu simboluri sacre – şi sub această formă protejează).

Din punct de vedere al obiectelor protective, acestea pot fi multe, dar esti liber sa alegi. Deasemenea, rugăciunea este foarte puternică în „lupta” cu spiritele.

Ce este foarte important în toate aceste lucruri pe care le puteţi face – intenţia pe care o manifestaţi în momentul acţiunii. Aceasta trebuie să fie foarte clară şi puternică, ca aceste spirite să plece , să vă lase să fiţi liniştiţi. Cel mai bine ştiţi voi ce vreţi de la ele.

În cazul în care vă este frică şi nu reuşiţi singuri, este indicat să chemaţi un preot, sau un practicant şamanic care va reuşi (nu pot să garantez) să facă ceva pentru voi. Nu trebuie să vă fie ruşine sau frică să vorbiţi despre acest lucru! Într-adevăr, cei care nu cred s-ar putea să vă creadă nebuni. Consider insa că este mai bine să vă creadă aşa, decât să trăiţi în frică, în teroare sau în neputinţă!

Ce ar mai fi indicat să ştiţi. Alături de noi există foarte multe spirite care vor să ne ajute. Ele oricum nu se implică în existenţa noastră, doar există pe lângă noi. Vorbim de spiritele animalelor, spiritele plantelor, spiritele naturii, spirite care doar asteapta sa le cerem ajutorul…


Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 82 Pareri

  1. Larisa Larisa
  2. Anonim Anonim

Spune parerea ta!

 

Sus