Cum sa atragi banii în viaţa ta – 13 modalități simple

Daca vrei sa stii cum sa atragi banii in viata ta, atunci inseamna ca ai facut deja primul pas, si anume acela de a ti-i dori! Inseamna ca vrei ca ceva sa se intampla diferit, vrei sa faci o transformare.

Daca vrei sa atragi banii in viata ta, atunci iata cateva sfaturi pe care ti le impartasesc!

Fii sigur pe tine, ai încredere în ceea ce-ţi doreşti, fii recunoscător şi mulţumeşte pentru ceea ce primeşti! Activează-ţi dorinţele, visele, adu-le mai aproape de lumea materială prin puterea gândului, a cuvântului şi a imaginii. Scrie cât mai des, desenează sau vizualizează ceea ce îţi doreşti pentru ca toate acestea să înceapă să prindă viaţă.

Gândeşte-te cât de puternic eşti şi că tot ceea ce îţi doreşti stă în puterea ta de materializare. Fa-ti o lista cu lucrurile pe care ti le doresti, si daca lasi lucrurile sa curga, sa se intample, vei vedea cum pur si simplu banii apar (nu din senin, ci din circumstantele care ti se ofera), cum dorintele, intentiile se manifesta. De cele mai multe ori nu trebuie sa stii cum sa atragi banii, pur si simplu trebuie sa-i atragi cu toata fiinta ta!

cum sa atragi banii in viata ta

Dar fii atent, elibereaza-te de puterea banilor, scapa de frica de a nu-i avea. Scapa de intrebarile : “ce sa fac ca sa fac bani?”, “Cum sa fac bani?” “Cum sa atrag bani”? – toate aceste intrebari nu fac decat sa fie un prag de care nu ai nevoie. De fapt tu nu trebuie sa stii cum sa atragi banii, tu trebuie sa stii ce vrei si sa vrei cu toata fiinta ta. pana la urma urmei tu nu mananci bani, nu porti bani si nu te accesorizezi cu ei.

Cum sa atragi banii?

Repetă aceste fraze de fiecare dată când ai ocazia şi cu siguranţă vei atrage succesul şi banii de partea ta, prin puterea minţii şi a alegerii:

 1. Sunt un magnet ce atrage banii.
 2. Tot ce ating se transformă în aur.
 3. Am mai multe bogăţii decât minele regelui Solomon.
 4. Banii cad ca o avalanşă asupra mea.
 5. Chiar în acest moment mai mulţi bani sunt printaţi pentru mine.
 6. Primesc bani din idei în fiecare zi.
 7. Primesc bani neaşteptaţi prin poştă în fiecare zi.
 8. Am bani mai mulţi decât suficienţi pentru tot ceea ce îmi doresc.
 9. Am casa visurilor mele.
 10. Am ce e mai bun din tot ce există.
 11. Sunt recunoscător şi mă bucur de fiecare zi.
 12. Ştiu ce îmi doresc atunci când cer, orice ar fi, oricât de imposibil s-ar părea.
 13. Dacă eu cred şi ştiu că este al meu, răspunsul trebuie să fie : “Dorinţa ta este comanda mea”

Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

6 răspunsuri la „Cum sa atragi banii în viaţa ta – 13 modalități simple”

 1. vreau sa devin stapin pe bani

  1. Te lauzi sau ai nevoie de ajutor?

 2. daca vrei bani trebuie sa ai cap, sa gandesti sa faci ceva, nu sa stai degeaba. cred ca o afaceri bine pusa la punct si o idee buna va avea intotdeuna succes

  1. Crezi asat ? Poate in alta tara civilizata dar nu aici.Da o ideie buna te ajuta sa pornesti o afacere dar vine momentul cand trebuie sa vinzi ideia ta si aici este problema daca ai ghinionul ca sa fii platit sa cel care a beneficiat de serviciile tale mai plateste.Eu unul sunt fript si credema ca am muncit pe branci iar acum am de recuperat peste 100 mii de euro si nu stiu daca imi voi mai vedea banii vreodata.

   1. Păi vezi, deja mintea a creat o realitate ”nu stiu daca imi voi mai vedea banii vreodata”. În momentele de criză omul prin natura sa are tendința de a exagera și de a reacționa foarte mult, ceea ce este în dezavantajul său, și asta se întâmplă tocmai pentru că omul crede că totul i se cuvine sau totul îi aparține. În momentul în care nu ai nimic de pierdut atunci ești un om liniștit. Viața ne oferă în fiecare clipă o lecție de viață, depinde de noi dacă vrem să o învățăm. Dumneavoastră probabil trebuie să învățați să lăsați lucrurile să se întâmple fără să vă mai stresați pentru că oricat de mult v-ați stresa, ceea ce trebuie să se întâmple, tot se întâmplă.

    Toate bune și să fiți fericit!!

   2. Avatar Herminia
    Herminia

    Este interesant sa intilnesc oameni care n-au citit nici,,Capra cu 3 iezi,, de ,,Legea Atractiei,, ,,Secretul,, sau ceva asemanator nici nu poate fi vorba,au reusit sa faca bani in mod constant,crescend si sa aiba familii inchegate,fericite.
    De mici si-au programat inima si mintea spre,,O sa fiu bogat,, plus entuziasmul si actiunea cu care au actionat le-a adus exact ce-au dorit.
    Fiecare are propria formula spre implinire,dar sigur exista ceva ce unii facem,gindim sau actionam gresit si e pacat sa nu realizam la timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *