Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

De ce se repetă visele si ce semnificatie au visele repetitive?

Visele repetate apar în majoritatea cazurilor sub forma unor coşmaruri şi transmit un mesaj „urgent”, un mesaj ce are nevoie să fie descifrat cât mai curând cu putinţă pentru a trece mai departe, pentru a rezolva un blocaj emoţional.

Aceste tipuri de vise repetitiveaduc în prim plan o altă viziune asupra unor probleme fundamentale pe care conştientul le ignoră.

Motivele pentru care avem vise repetitive

Visele care se repetă apar în principal din două motive: fie subliniază un anume tipar comportamental personal obiectiv care are un impact puternic asupra vieţii, fie reiau în calcul o traumă ce nu a fost complet depăşită, sau chiar uitată.

vise-repetate

Aceste vise ce se repetă, vin să-ţi arate punctele slabe care te împiedică să ai o viaţă echilibrată. Dacă eşti atent la firul acţiunii şi la imaginile care îţi apar în vis, poţi să faci asociaţiile necesare pentru a descoperi ce se ascunde dincolo de simbolistică.

Înţelegerea problemei care este de fapt cauza, ar pune capăt repetării visului. De cele mai multe ori aceste vise dispar de la sine. Cumva subconstientul renunta sa mai ceara ajutor, fiind prea mare ancorarea in substratul problemei. Partea bună este că poate reveni visul si după 20 de ani … mintea ta nu pleacă nicăieri!

Discuții: 5 păreri

  1. Bianca Bianca
  2. Tudor Tudor
  3. Adaa Adaa

Lasă un răspuns

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.