Onorarea strămoșilor și conectarea cu ei poate fi, pentru unele persoane, o modalitate puternică de a obține o perspectivă nouă, îndrumare și vindecare în ceea ce privește latura personală și spirituală. În multe tradiții, conexiunea cu străbunii și onorarea strămoșilor este o practică esențială, motiv pentru care există multe modalități de a onora și vindeca […] De-a lungul timpului, prin legaturile noastre cu familia, dar si cu societatea(insa aici este un alt subiect pe care-l vom dezbate mai amplu intr-un alt articol), s-au acumulat diferite tipare in subconstient. Este esential sa le constientizam pentru a ne cladi personalitatea pe niste credinte pure, autentice ale fiintei noastre, extragand din acele experiente exact […] Te întrebi ce boli vindecă postul cu apă? Află despre 47 de cazuri care s-au vindecat, plus că sunt multe cazuri despre care nu s-a scris în cărți și e greu de aflat un răspuns concret. Oricum, din punctul meu de vedere, postul cu apă poate vindeca cam orice boală, ÎNSĂ, foarte important, postul cu […] Ce părere ai de ideea de a alege și a ține o zi de post cu apă pe săptămână? Dacă mă urmărești, este clar că fie cochetezi cu ideea de post cu apă, fie deja ai ținut posturi cu apă și poate vrei să afli ceva mai mult sau poate vrei să îmi urmărești experiențele. […] Visele lucide sunt cele ce umbresc ușor linia dintre vise și realitate. Acest ghid de visare conștientă are rolul de a surprinde entuziasmul visătorului, dar și dezinformarea ce circulă în jurul viselor lucide pentru a putea astfel descoperi care sunt acestea și cum poți să faci chiar tu să ai un vis lucid. Ce este […] Clisma este denumirea medicală asociată procedurii de spălătură intestinală. O clismă este o procedură care implică injectarea unui lichid, sau ocazional a unui gaz, în rect prin anus, fie pentru a administra medicamente, fie pentru a elimina conținutul colonului. Irigarea colonului este o procedură similară care implică administrarea unui flux continuu de lichid timp de […] Evanghelia Eseniană a Păcii este o carte care a inspirat și inspiră în continuare oameni care sunt dispuși să aleagă pentru ei un stil de viață diferit. Acest manuscris, găsit în arhivele Vaticanului, tradus și oferit lumii în 1928, ne vorbește despre cum să ținem un post cu apă pentru a ne curăța întreaga ființă […] Salutare. Astăzi este a 4-a zi de post cu apă. Încă de aseară a dispărut senzația de foame. Cu toate astea, de dimineață a început o curățare destul de puternică la nivelul intestinelor. Aseară pot să zic că am avut prima insomnie. Postul cu apă este recunoscut pentru insomniile din timpul lui. Dar este ceva […] Articole Informative Despre De La Suflet La Suflet ~

De la suflet la suflet

De la suflet la suflet îți spun, dezvoltarea personală, evoluția spirituală, dragostea și compasiune pentru cei din jur, descoperirea potențialului nostru cel mai înalt, conștientizarea și depășirea traumelor emoționale, toate acestea și multe altele sunt acte ce conduc spre a trăi o viață cu liniște și pace interioară, în deplină armonie cu forul nostru interior și veșnic, alături de natura ce ne înconjoară, cât este scris în Cartea Vieții fiecăruia!

Cine poartă suferință în suflet, merită să conștientizeze profund implicările atașamentului față de sursa suferinței, pentru a putea alege cu claritate și fermitate, dacă să meargă spre lumina sufletului sau să continue pe drumul spre intunecimea ființei!

O minte sănătoasă mereu va avea un trup sănătos și cu acestea fiind spuse, sufletul va vibra emanând pace și iubire necondiționată. Precum în noi, așa și în afara noastră! Să ne aliniem gândurile cu inspirația, pentru a putea avea faptele așa cum ne sunt vorbele și să trăim într-o mulțumire de sine deplină, spre integrarea cu Totul!