Descopera in tine puritatea care te dasavarseste, creeaza aici, acum!

Descopera puritatea fiintei

In suburbia gandurilor tale se afla o comoara si aceasta este puritatea nemarginita a spiritului uman. Toti o avem, barbat sau femeie, insa modelarea pe care societatea a incercat-o pe noi a lasat aceasta puritate sa se piarda in neantul de necuprins al fiintei umane.

Stii si tu acest lucru pentru ca simti ca parca ai inceput sa te trezesti. Ai inceput sa-ti dai seama ca nu esti doar ceea ce faci sau gandesti, esti mult mai mult decat atat, si asta pentru ca totul este schimbator de la un moment la altul.

Ce reprezinta aceasta puritate?

Puritatea este calea, adevarul si viata, este scopul pentru care noi ca fiinte am venit pe aceasta planeta – sa ne descoperim si desavarsim puritatea spiritului.

Ce putem face pentru a atinge puritatea?

Descopera puritatea fiintei

Aceasta puritate incepe sa se manifeste putin cate putin in multi dintre noi, cei care incepem sa ne punem din ce in ce mai multe intrebari existentiale. Intr-un fel am atins cumva acest punct si el incepe sa se releve, insa pas cu pas. Noi trebuie sa ne pregatim pentru a fi capabili sa o simtim, deoarece forta ei este incomensurabila.

Pregatirea o face fiecare individual, fiecaruia i se releva la un moment ce si cum trebuie sa faca pentru a se elibera de subconstient, de limitele mentale, de gardurile tepoase care au fost construite de-a lungul anilor in jurul mintii.

Mintea este un element foarte puternic in toata aceasta ecuatie. Ea este cea care poate muta muntii din loc, dar, din cauza ca a fost lasata sa zburde libera pe coclaurile vietii, si-a pierdut Forta, ori, pentru a o recapata, e nevoie de un proces, simplu sau complicat, in functie de fiecare. Eliberarea, acesta este procesul individual care ne duce in punctul zero al creatiei de unde suntem capabili sa cunoastem totul, sa cream si sa fim propriul maestru.

Caile prin care poti ajunge in acest punct zero pot fi multe, insa nu are rost sa ti le expun pentru ca nu vreau sa te influentez. Din momentul in care tu ai luat decizia ca vrei o schimbare, ca vrei sa te eliberezi de suferinta mintii, ca vrei sa fii cine trebuie sa fii, atunci toate lucrurile intra pe un fagas si ti se releva o anume cale pe care esti capabil sa o parcurgi. Dar, inainte de toate, trebuie sa fii sigur pe tine, pentru ca nu mai exista cale de intoarcere, decat daca vrei sa revii la vechea suferinta ingurgitata ani de-a randul.

Finalul este unul pe care foarte putini il experimenteaza – o minte eliberata, vigilenta, alaturi de sentimente pure si creatoare.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Descopera in tine puritatea care te dasavarseste, creeaza aici, acum!”

  1. Draga Jorjette ! Tin sa-ti multumesc pentru email-urile primite,interesante si mai ales utile .Pentru ca suntem in pragul sfintelor sarbatori,iti urez un Craciun Fericit care sa-ti aduca deplina liniste sufleteasca si tot ce inima iti doreste.

    1. Multumesc din suflet, draga mea! Sarbatorile sa iti aduca tot ceea ce ai nevoie, in toate planurile! Sa fii fericita!

      Iti multumesc ca ma citesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *