Dezbraca-te de prejudecati si imbraca-te in iubire, in compasiune!

Prejudecatile sunt simple limitari care ne tin pe loc, ne fac sa ne invartim in acelasi cerc fara posibilitatea de a iesi si nu ne dau voie sa evoluam. Cele mai multe astfel de limitari apar din copilarie cand suntem destul de vulnerabili la tot ce intra in contact cu noi. Suntem creduli si increzatori. Cel putin asa am fost noi. Generatia noua nu mai accepta asa usor regulile. Societatii insa nu-i pasa de viitorul ei, asa ca nu se canalizeaza spre evolutia individului, ci pe cea tehnologica, economica, iar individul este cea mai buna sursa de control.

Prejudecatile vin din exterior, isi gasesc un loc si incep sa se multiplice pana cand devii incatusat in propriile-ti frici si aversiuni. Ele se manifesta sub forma unor ganduri, senzatii, actiuni si reactiuni, dar cum nimic nu este batut in cuie, poti sa renunti la ele si sa transformi totul in jurul tau.

Dezbraca-te de prejudecati! Imbraca-te in iubire!

Iubirea este manifestarea care te elibereaza de frici si limite, de aversiune si ego. Dar nu e vorba de iubirea trupeasca sau cea pe care o manifesti pentru “sufletul pereche”, ci e iubirea pentru tot si toate. Iubeste viata si las-o sa-ti curga prin vene! Iubeste natura, toate fiintele vii, iubeste-te pe tine si vei vedea cum totul in jurul tau prinde alte contururi. Prin aceasta iubire te dezbraci de vechiul eu si te imbraci intr-un eu pur, care se trezeste in fiecare dimineata cu culori in priviri si cantec pe buze, care traieste fiecare clipa fara a avea asteptari.

Aceasta este adevarata iubire, care nu tine de ego, ci de manifestarea intregului. Imbracand aceasta haina a iubirii, vei iesi din ciclicitatea provocata de prejudecati, de ceea ce unii numesc a fi karma. Doar atunci te vei putea simti ca o fiinta libera care poate sa faca orice, fara a-i deranja pe ceilalti, doar atunci iti vei da seama ca viata este pentru noi toti.

Iubirea din tine ii va face pe cei de langa tine sa infloreasca, sa renunte la prejudecati si sa iubeasca. Mesajul va fi transmis mai departe de la o fiinta la alta, dar trebuie ca tu sa fii punctul de plecare!

Renunta la ego si la prejudecati pentru a putea trai prin fiecare fiinta vie!Doar imbracand haina iubirii vei putea sa deschizi usa inimii tale si sa te conectezi cu fiecare element in fiecare moment al acestei vieti. Aceasta este conexiunea care lipseste pentru a putea fi fericiti!

Deschide-te!! Trezeste-te din visele pe care ti le prezinta societatea!! Traieste propria viata!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *