Documentar Atlantida – Secretul stelei unei lumi pierdute (VIDEO)

2 comentarii la Documentar Atlantida – Secretul stelei unei lumi pierdute (VIDEO)

Acest documentar include date despre Atlantida, acest mister uimitor, împreună cu o serie de interviuri fascinante cu cercetătorii: Graham Hancock, John Anthony West, Michael Cremo, David Childress, James Nienhuis, Maxine Asher, Crichton Miller şi William Henry.

Urmărește acest documentar și află secretul despre Atlantida: Istoria pierdută a omenirii! Situri subterane megalitice! Tehnologie avansată, antică!

Oamenii de ştiinţă acum descoperă în adâncurile oceanelor pământului, dovezi uimitoare ale Atlantidei, care pre-datează ultima eră glaciară. S-a descoperit că siturile megalictice subterane pot fi rămăşiţele civilizatiei antice pierdute ale Atlantidei.

Un lucru este sigur. Ceea ce eşti pe cale să vezi în acest film-documentar despre secretul Atlantidei poate fi descris doar ca miraculos.

Oamenii de ştiinţă prezintă noi dovezi cum că Atlantida a fost o cultură antică din sectorul maritim, cu cunoştinţe avansate de astronomie, cartografiere la nivel mondial şi matematică complexa.

De Bogdan Cristescu

Ii place web-ul, gradinaritul si viata de la tara. O iubeste pe Jorjette si vrea sa devina cel mai cunoscut om de pe pamant. Are ambitii si nu renunta prea usor! Considera ca "orice" poate aduce/genera mai mult "orice"! Si are si solutia! Scopul este intentia si increderea! 1+1+1+1=mai multi de 1

2 comentarii

  1. Nu stiu ce sa spun. Sunt putin sceptic cu privire la veridicitatea informatiilor. Nu stiu de ce.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *