Experienţa interioară

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email
explorare interioara

Alegeti una dintre problemele voastre sacaitoare, ceva ca va chinuie neintrerupt experiența interioară si care stiti ca este o sursa de dezechilibru pentru voi. Ar putea fi ceea ce etichetati in comportamentul altora ca fiind tradare, abandonul fiintei voastre, necinste sau manipulare, control sau chiar promiscuitate. Ar putea fi chiar victimizare, iar voi cadeti prada oricareia dintre cele de mai sus. Notati ce anume considerati ca va sacaie. Daca apar mai multe probleme, notati-le pe toate, dar concentrati-va numai pe una, deocamdata.

Indreptati-va atentia catre centrul inimii si simtiti iubirea. Daca va vine sa plangeti, plangeti. Plansul curata sufletul si va ajuta sa inlaturati noroiul si resturile din interior. Acum, din centru inimii voastre simtiti greutatea problemei respective. Ramaneti cu ea si simtiti-o. Confirmati ca ea se afla acolo.

Notati cat de multe experiente va puteti aminti, care au avut loc in acest ultim an, legate de problema respectiva – experiente al caror scop divin a fost sa va atraga atentia, dar in care e posibil sa va fi plasat in rolul de victima.

Acum, fiti prezenti cu Dumnezeul cunoasterii voastre, sau cu partea voastra cea mai inalta si intrebati:”Ce trebuie sa stiu eu despre aceasta de la intelepciunea pe care o capat cu timpul – si care sa-mi permita sa schimb rolul de victima, in cel de beneficiar al intamplarii?”

Ramaneti cu aceasta intrebare, pana cand primiti un raspuns – raspuns care vine dintr-un loc mai inalt decat ego-ul sau mintea.

explorare-interioara - experienta interioara a fiintei

Ramaneti cu ea, scrieti despre ea, plangeti din pricina ei, infuriati-va din cauza ei, simtiti-o, dar nu va lasati distrasi.

Scrieti pagini intregi, scrieti ore intregi, scrieti zile intregi, oricat dureaza. Nu incetati pana nu incepeti sa capatati limpezime fara manie, altfel nu veti intelege darul.

In acest punct s-ar putea sa nu obtineti intreaga imagine, dar veti fi deschis un tunel care, cu timpul, va deveni cu atat mai larg si mai luminos, cu cat i se va acorda mai multa atentie.

Nu judecati nimic. Permiteti intelepciunii mai inalte sa intre, atunci cand mintea s-a linistit.

Cand veti intelege aceste probleme, veti putea inlatura o asemenea incarcatura din viata voastra. Binecuvantati-o pe ea si tot ce a insotit-o si lasati-o sa plece.

Prin aceasta tehnica puteti incepe sa inlaturati barierele experientelor trecute si sa stiti ca viitorul vostru este creat de gandurile si convingerile proprii.

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

4 răspunsuri la „Experienţa interioară”

 1. Intotdeauna gasesti solutii atunci cand esti calm si esti convins ca totul se va rezolva.

 2. Atunci cand te gandesti intens la o problema, raspunsul vine in mod subtil ca o mica iluminare. Interesant este ca raspunsul vine atunci cand mintea se linisteste. Pui intrebarea si lasi Universului raspuns.

  PS: Mersi pentru atentionare. Eram obosit cand am scris articolul 🙂

  1. Cred că putem spune acetei ”mică iluminare” ca fiind intuiție. Noi intuim aproape orice înseamnă informații evolutive. Chiar și ideile geniale de a inventa ceva. Le intuim! Intuiția este un instrument foarte puternic cu ajutorul căruia colectăm pentru prezentul de aici și acum, informații din trecut și viitor. Cu ajutorul ei privim către rama litării existenței noastre de viințe umanoide și uitându-ne ca printro fereastră, vedem ce avem de făcut, cum anume, și multe altele …

   Personal cred că bariera interioară este o limitare de bun gust oferită nouă de creator. Fără această barieră, fără limitarea ființei noastre nu am putea să ne numim oameni cu trup…

 3. Cred ca mai pe scurt spus (iti vin in ajutor) este asa:
  cine nu a invatat din trecut, nu concluzioneaza corect in prezent nu are cum sa stie ce urmeaza in viitor si cu atat mai mult sa schimbe ceva in el…
  Mie personal mi-a luat 10 ani sa inteleg si sa aplic intocmai aceasta…in fapt totul e sa vrei sa renunti la “tampitul ” acela ce sta in noi.
  Bun articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *