Experienţa interioară

Alegeti una dintre problemele voastre sacaitoare, ceva ca va chinuie neintrerupt si care stiti ca este o sursa de dezechilibru pentru voi. Ar putea fi ceea ce etichetati in comportamentul altora ca fiind tradare, abandonul fiintei voastre, necinste sau manipulare, control sau chiar promiscuitate. Ar putea fi chiar victimizare, iar voi cadeti prada oricareia dintre cele de mai sus. Notati ce anume considerati ca va sacaie. Daca apar mai multe probleme, notati-le pe toate, dar concentrati-va numai pe una, deocamdata.

Indreptati-va atentia catre centrul inimii si simtiti iubirea. Daca va vine sa plangeti, plangeti. Plansul curata sufletul si va ajuta sa inlaturati noroiul si resturile din interior. Acum, din centru inimii voastre simtiti greutatea problemei respective. Ramaneti cu ea si simtiti-o. Confirmati ca ea se afla acolo.

Notati cat de multe experiente va puteti aminti, care au avut loc in acest ultim an, legate de problema respectiva – experiente al caror scop divin a fost sa va atraga atentia, dar in care e posibil sa va fi plasat in rolul de victima.

Acum, fiti prezenti cu Dumnezeul cunoasterii voastre, sau cu partea voastra cea mai inalta si intrebati:”Ce trebuie sa stiu eu despre aceasta de la intelepciunea pe care o capat cu timpul – si care sa-mi permita sa schimb rolul de victima, in cel de beneficiar al intamplarii?”

Ramaneti cu aceasta intrebare, pana cand primiti un raspuns – raspuns care vine dintr-un loc mai inalt decat ego-ul sau mintea.

Ramaneti cu ea, scrieti despre ea, plangeti din pricina ei, infuriati-va din cauza ei, simtiti-o, dar nu va lasati distrasi.explorare-interioara

Scrieti pagini intregi, scrieti ore intregi, scrieti zile intregi, oricat dureaza. Nu incetati pana nu incepeti sa capatati limpezime fara manie, altfel nu veti intelege darul.

In acest punct s-ar putea sa nu obtineti intreaga imagine, dar veti fi deschis un tunel care, cu timpul, va deveni cu atat mai larg si mai luminos, cu cat i se va acorda mai multa atentie.

Nu judecati nimic. Permiteti intelepciunii mai inalte sa intre, atunci cand mintea s-a linistit.

Cand veti intelege aceste probleme, veti putea inlatura o asemenea incarcatura din viata voastra. Binecuvantati-o pe ea si tot ce a insotit-o si lasati-o sa plece.

Prin aceasta tehnica puteti incepe sa inlaturati barierele experientelor trecute si sa stiti ca viitorul vostru este creat de gandurile si convingerile proprii.


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 4 Pareri

  1. Maria Maria
  2. Ady Ady
  3. dan dan

Spune parerea ta!

 

Sus