Experienţa Wicca – religie pagana ce venereaza natura

Timp de citire estimat: 2 minute


Adevărata valoare a vieţii este creată de experienţe , în tocmai, ele pot fi plăcute sau nepăcute.

Una din experieţele mele plăcute a fost şi încă mai este Wicca, pentru început Wicca e o religie păgână ce venerează natura prin ritualuri ,gânduri, muzică şi pasiune.

Wicca – religie pagana

Într-un moment de impas în viata mea am descoperit această religie, care m-a adus foarte înalt pe planul spiritual care era devastat, să zic aşa.

E minunat să simţi că eşti mai puternic, mai bun, mai frumos şi că poţi simţi natura  în fiecare firicel de păr.

Wicca religie pagana

Deasemenea şi siguranţa care ţi-o conferă aceasta, stabilitatea spirituală. Ritualurile Wicca sunt din cele mai profunde, ai senzaţia că trăieşti în altă lume, că treci alte bariere necunoscute de fiinţa umană.

Dar curiozitatea nu va disparea niciodată, iar atunci e bine să ştim unde să ne oprim. După cum în Wicca se practică anumite ritualuri, acestea există şi în alte religii, doar că sunt diferite. O mare tentaţie pentru practicanţii Wicca vor deveni ritualurile sataniste, care sunt ritualuri periculoase, mulţi ne dorim să încercăm această experienţă, însă nu toţi scăpam doar cu o sperietură puternică …mulţi rămân cu traume. De aceea trebuie mai întâi să ne asigurăm că suntem destul de buni încât să controlăm forţe cu care nu putem lupta , pe care nu le vedem ci doar le simţim – acesta e secretul de aur al fiecărui practicant Wicca.

Încrederea şi credinţa în sine şi în forţele spiritelor, în zeii naturii sunt de asemenea esenţiale, fără acestea nu se pot împlini ritualurile sau dorinţele…iar apoi vă veţi trezi spunând : ” Nu e adevarat nimic/Nu s-a întâmplat ce vroiam eu “. Ca şi în viaţă, e ceva pentru ceva…în acest caz credinţa pentru împlinire.

Eu am avut o problemă cu stabilitatea …nu eram sigură că voi urma această religie ani la rând şi că pot face jurământul …dar acum nu regret.

Toate sfaturile date sunt din propriile experienţe, sper ca pe noii practicanţi să îi ajute, să nu repete anumite greşeli făcute de mine, asta pentru a evita multe experienţe neplăcute pe deoparte.

Mult noroc!

Acest articol este scris de LARISA.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

35 de răspunsuri la „Experienţa Wicca – religie pagana ce venereaza natura”

 1. Avatar Rebeca Ghitulescu
  Rebeca Ghitulescu

  vreau mai multe detalii, te rog, contacteaza-ma, pe faceboock, rebeca ghitulescu in caz de ma vei contacta

 2. Avatar Diana

  daca sunt nevazatoare, pot deveni wicca? Ma refer la ritualuri…cum te pot contacta pentru a fi indrumata?

 3. Avatar Paula Bratu
  Paula Bratu

  Hei..unde te poti initia sau unde pot gasi o persoana care ma poate ajuta ? Eu locuiesc la sibiu…adresa mea de mail e pbpaulab627@gmail.com

 4. Avatar cristina
  cristina

  Sorin, tu crezi asta pentru ca ai vazut un documentar?! Informeaza-te mai mult, inainte sa faci astfel de afirmatii! Nu crede tot ceea ce vezi (mai ales la tv) Cauta, Cerceteaza.

 5. Avatar sorin

  vaii Wicca ori ce fel de ritual si farmec de asta e satanist.Am vazut eo pe Discovery o emisiune A Haunting aceste ritualuri pot descide porti si prin ele pot iesi tot felul de demoni.
  Wicca este vrajitorie ccurata si nas recomanda asa ceva nimanui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *