Experienţa Wicca – religie pagana ce venereaza natura


Ascultă acest articol:Disponibil în curând!
Wicca religie pagana

Adevărata valoare a vieţii este creată de experienţe , în tocmai, ele pot fi plăcute sau nepăcute.

Wicca – religie pagana

Una din experieţele mele plăcute a fost şi încă mai este Wicca, pentru început Wicca e o religie păgână ce venerează natura prin ritualuri ,gânduri, muzică şi pasiune.

Într-un moment de impas în viata mea am descoperit această religie, care m-a adus foarte înalt pe planul spiritual care era devastat, să zic aşa.

E minunat să simţi că eşti mai puternic, mai bun, mai frumos şi că poţi simţi natura  în fiecare firicel de păr.

Deasemenea şi siguranţa care ţi-o conferă aceasta, stabilitatea spirituală. Ritualurile Wicca sunt din cele mai profunde, ai senzaţia că trăieşti în altă lume, că treci alte bariere necunoscute de fiinţa umană.Wicca religie pagana

Dar curiozitatea nu va disparea niciodată, iar atunci e bine să ştim unde să ne oprim. După cum în Wicca se practică anumite ritualuri, acestea există şi în alte religii, doar că sunt diferite. O mare tentaţie pentru practicanţii Wicca vor deveni ritualurile sataniste, care sunt ritualuri periculoase, mulţi ne dorim să încercăm această experienţă, însă nu toţi scăpam doar cu o sperietură puternică …mulţi rămân cu traume. De aceea trebuie mai întâi să ne asigurăm că suntem destul de buni încât să controlăm forţe cu care nu putem lupta , pe care nu le vedem ci doar le simţim – acesta e secretul de aur al fiecărui practicant Wicca.

Încrederea şi credinţa în sine şi în forţele spiritelor, în zeii naturii sunt de asemenea esenţiale, fără acestea nu se pot împlini ritualurile sau dorinţele…iar apoi vă veţi trezi spunând : ” Nu e adevarat nimic/Nu s-a întâmplat ce vroiam eu “. Ca şi în viaţă, e ceva pentru ceva…în acest caz credinţa pentru împlinire.

Eu am avut o problemă cu stabilitatea …nu eram sigură că voi urma această religie ani la rând şi că pot face jurământul …dar acum nu regret.

Toate sfaturile date sunt din propriile experienţe, sper ca pe noii practicanţi să îi ajute, să nu repete anumite greşeli făcute de mine, asta pentru a evita multe experienţe neplăcute pe deoparte.

Mult noroc!

Acest articol este scris de LARISA.

35 de comentarii la „Experienţa Wicca – religie pagana ce venereaza natura”

  1. Rebeca Ghitulescu

    vreau mai multe detalii, te rog, contacteaza-ma, pe faceboock, rebeca ghitulescu in caz de ma vei contacta

  2. Sorin, tu crezi asta pentru ca ai vazut un documentar?! Informeaza-te mai mult, inainte sa faci astfel de afirmatii! Nu crede tot ceea ce vezi (mai ales la tv) Cauta, Cerceteaza.

  3. vaii Wicca ori ce fel de ritual si farmec de asta e satanist.Am vazut eo pe Discovery o emisiune A Haunting aceste ritualuri pot descide porti si prin ele pot iesi tot felul de demoni.
    Wicca este vrajitorie ccurata si nas recomanda asa ceva nimanui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

× 2 = 14