Feng Shui pentru dragoste – Gaseste-ti perechea potrivită

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email
dormitor cuplu feng shui pentru dragoste

Esti in cautarea unui partener de viaţă? Vrei sa-ţi imbunatateşti relaţia actuala, adăugând puţină armonie şi dragoste? Am câteva sugestii pentru tine care sunt sigură că îţi pot fi de folos. În articolul ce urmează, îţi prezint cum poţi să foloseşti elemente de Feng Shui pentru dragoste în spaţiul tău intim.

culoarea rosu in cuplu

Dacă aplici aceste sfaturi în viaţa de cuplu sau pentru a avea o relaţie activă, vei putea observa schimbări majore, într-un timp relativ scurt. Este vorba doar de energie şi de ceea ce vrei să aduci nou. Este vorba de felul în care gandeşti şi accepti lucrurile.

Culorile dragostei in Feng Shui

Culorile joaca un rol important in modul in care percepem lumea din jurul nostru.În Feng Shui, se consideră a fi culori romantice rosu, roz şi culoarea piersicii. Rozul este mai feminin şi se referă la relatii şi la dragoste, în timp ce roşu invocă pasiune şi senzualitate. Culoarea piersicii este legată de ceea ce în Feng Shui se numeşte “Norocul florii de piersic” şi te face să fii atractiv/ă în faţa celorlalţi. (Norocul Florii de piersic este o metoda folosita in scopul activării norocului in dragoste sau pentru a intalni parteneri de sex opus).

În concluzie, dacă faci parte din persoanele care sunt în căutarea unui partener de viata, in căutarea jumătăţii, este important să porţi elemente de culoarea piersicii si culoarea roz. Dacă aceste culori nu-ţi sunt pe plac, poţi să le porţi sub forma unor accesorii mici şi mai ascunse.

Culoarea piersicii este deosebit de eficientă în atragerea unui partener de sex opus. De fapt, dacă te aflii într-o relaţie, ar trebui să eviţi culoarea piersicii pentru că ar putea fi ca un magnet pentru alţi parteneri.

Dacă te afli deja într-o relaţie şi ai nevoie de puţină căldură, poartă o lenjerie de culoare roşie. Acest lucru este valabil atat pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Lenjeria roşie le dă ambilor parteneri mai multa încredere şi confera un grad de senzualitate destul de ridicat.

Aceste culori atribuite iubirii pot fi de asemenea aplicate şi în dormitor, ca vopsele pe pereţi, lenjeria de pat sau alte obiecte decorative. Florile roşii pot fi deosebit de provocatoare, din acest motiv se folosesc uneori petale de trandafiri sau alte flori roşii . Mai mult, dacă ambii parteneri folosesc aceste culori în dormitor, atunci aceste sugestii Feng Shui sunt foarte eficiente.

dormitor cuplu feng shui

Mobilierul – amenajarea dormitorului în stil Feng Shui pentru dragoste

Am vorbit despre dragoste invocând culori din dormitor, acum sa trecem la mobilierul din această cameră. Dormitorul este spaţiul în care te bucuri de odihnă şi de dragoste, aşa că este una dintre camerele cele mai importante care susţine o relaţie romantică. Patul ar trebui să aibă o bordură solidă care este ataşată de pat şi în acelaşi timp se află lângă perete pentru a susţine cât mai bine. Bordura stabilă reprezintă unitatea şi puterea în relaţie.

În plus, patul trebuie amplasat în aşa fel încât acesta să aibă spaţiu liber egal în ambele părţi. Acest spaţiu liber simbolizează o relaţie egală şi echilibrată (sau relaţie în viitor). În mod ideal, fiecare parte a patului are o noptieră cu o lampă.

Daca esti singur, acest tip de aranjament al dormitorului din punct de vedere Feng Shui oferă un mesaj universului cum că ai făcut spaţiu, din punct de vedere fizic şi energetic în viaţa ta, pentru un partener.

Încă un lucru legat de pat, ai grijă ce depozitezi sub el. Indicat ar fi să păstrezi zona liberă. In cazul în care acest lucru este imposibil, asigură-te că depozitezi numai lucruri moi, pe care le foloseşti pentru pat, cum ar fi perne şi pături. Este important să nu păstrezi obiecte ascuţite sau obiecte cu încărcătură emoţională, nostalgică (de exemplu scrisori de la fostul iubit). Aceste tipuri de obiecte sub pat pot simboliza blocajele subconştiente în relaţia de cuplu.

decoratiuni interioare feng shui pentru dragoste

Imagini şi fotografii – Feng Shui pentru dormitor

Continui cu dormitorul, trebuie să vedem ce fel de imagini ai în jurul tău. De exemplu, sunt unele cazuri când în dormitor găseşti fotografii cu persoane singure. Sau chiar imagini ale părinţilor, holbându-se la ei în pat. Cât de lipsit de romantism este asta?

Recomand imagini, fotografii de cuplu, plante cum ar fi două tulpini de bambus într-o vază sau o reprezentare a cuplului într-o îmbrăţişare.

Cuarţul este o piatra semipreţioasă de culoare roz care atrage energia iubirii. O pereche de pietre de cuart amplasate în dormitor – acesta este un mod frumos şi eficient de a atrage iubirea în viaţa ta. De asemenea, poţi să pui cât de multe poze de cuplu în dormitor, în zona relatiilor. Dacă vrei să identifici zona relatiilor în Feng Shui, ai mai jos harta Bagua – este colţul din extrema dreapta a dormitorului.

harta bagua

Iubeşte-te pe tine însuţi!

În final, voi termina cu ideea de iubire de sine. Am menţionat anterior care este zona relatiilor în dormitor. Diagonal opus cu zona relatiilor, se află zona de auto-cunoaştere. Această relaţie transversală între zona de relatii şi zona de auto-cunoaştere este absolut esenţială în procesul de primire a dragostei. Cum poţi să iubeşti cu adevărat pe cineva dacă nu te iubeşti pe tine însuţi?

În Feng Shui ni se atrage atenţia asupra acestei dinamici între iubire şi iubirea de sine. Ai nevoie să lucrezi cu Sinele şi cu creşterea interioară pentru a fi în măsură să atragi partenerul ideal.

Un ultim detaliu, poţi agăţa un cristal Feng Shui în zona de auto-cunoaştere pentru a atrage claritate în viaţa ta interioară.

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

Un răspuns la „Feng Shui pentru dragoste – Gaseste-ti perechea potrivită”

  1. Avatar Magnolia Sherrill
    Magnolia Sherrill

    Asa ceva mai rar imi e dat sa citesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *