Inelul magic Luxor, marca Jorjette


Ascultă acest articol:
233
Inelul magic Luxor din lemn - modelul barbatesc purtat pe deget

Când am vorbit despre inelul magic Luxor al Cătălinei Mustaţă, sau cum i se mai spune, inelul Atlantis sau inelul faraonilor, după o analiză a istoriei acestui inel am concluzionat că:

  • inelul nu este unul singur, ci fiecare faraon de care se ştie că avea unul, îl avea confecţionat intr-un mod special
  • inelul nu era confecţionat din metale preţioase sau semipreţioase
  • inelul original ce a stârnit legenda era confecţionat din gresie neagră (după cum se menţionează în datările istorice ale faimosului exemplar găsit de un arheolog renumit în Egipt)
  • replicile din magazinele de bijuterii vin pentru a îmbogăţi persoanele ce le comercializează, au un preţ mare pentru că se vinde materialul din care este confecţionat şi nu simbolul magic, deci cei care vând nu cred în ceea ce recomandă!

Cu toate acestea, am confecţionat un inel Luxor, iar acum valoarea sa este mai degrabă o ispită decât un profit. Ceea ce poţi cumpăra din magazile de bijuterii nu respectă de nici o culoare măcar o fărâmă din naturaleţea exemplarului original. În afară de modelul magic de pe inel, toate sunt confecţionate din metale, ceea ce îndepărtează inelul Luxor de la istoria sa aproape sacră, dacă nu totalmente fantastică.

Aşadar, pentru primul model am folosit lemnul de alun (la recomandarea lui Jorjette). Şlefuirea și apoi gravarea modelului, au dus la împlinirea acestui model de inel magic Luxor, unic de altfel (inelul lui Jorjette):

După jumătate de oră de purtat, Jorjette ne vorbeşte în video-ul de mai jos, despre ce simte, despre cum deja se întâmplă ceva cu ea! Ştiu că pare a fi o ştire senzaţională, dar eu personal nu am ezitat să pornesc camera când mi-a spus “Bogdan, parcă îmi amorţeşte mâna!”

Dacă mai apar senzaţii noi, vă ţinem la curent (continuu) cu informaţii noi.

Inelul magic Luxor model barbatesc

Azi am început să port şi eu inelul magic Luxor marca Jorjette. Aşadar acum avem două modele, al meu şi al lui Jorjette.

Chiar dacă pare ciudat, curiozatea ce m-a făcut să încerc şi eu acest inel, m-a dat cu totul peste cap. Am început să simt exact ce a simţit şi Jorjette. Explic în video-ul de mai jos toate detaliile:

ATENTIE: Inelele Luxor din lemn sunt bijuterii magice. Fragilitatea materialului din care sunt facute, nu le permite o purtare zi de zi, oriunde si oricand, indiferent de ce ai face cu mainile. Se pot rupe, pot crapa, lemnul nu este argint sau aur!