Iubeste femeia din tine pentru ca merita! Tu meriti totul!

Iubeste te pe tine insuti femeie

Intr-o alta ordine de idei, iubeste-te pe tine pentru ca meriti! Meriti sa fii fericita, sa ai parte de o viata extraordinara, sa te bucuri de fiecare clipa, meriti sa fii femeie!

Ca sa te iubesti cu adevarat ai nevoie de incredere, ai nevoie sa te cunosti pe tine cu adevarat! Trebuie sa te simti, sa stii ce vrei, sa stii cand si ce sa alegi! Ori pentru asta trebuie sa fii mereu prezenta in ceea ce faci si sa o faci cu drag! Traieste intotdeauna cu o totala bucurie, dragoste, acceptare, binecuvantare si recunostinta.

Femeie, iubeste-te!

Iubeste-te pentru ca doar asa ii poti iubi si pe ceilalti, dar in primul rand iubeste-te pentru ca meriti! Meriti sa fii puternica, plina de curaj si veselie, meriti sa fii frumoasa si mai presus de toate, meriti sa procreezi. Prin insasi fiinta ta esti unica si ai primit inca de la nastere o sumedenie de daruri de care trebuie sa te bucuri pentru ca sunt doar ale tale. Le poti impartasi cu ceilalti, dar tot ale tale raman, si de asta, pentru tot ceea ce esti tu, trebuie sa te iubesti! Trebuie sa crezi in tine si sa vezi cat de importanta esti, pentru ca e vorba de viata ta si nu a celorlalti. In primul si in primul rand, pentru a realiza tot ce iti doresti, trebuie sa iti aloci timp, iar viata in sine inseamna timp. Nu cauta scuze care sa te tina departe de tine! Fii in permanenta constienta de faptul ca totul tine de alegerile pe care le faci tu, iar acestea iti influenteaza atat prezentul, cat si viitorul.

Un lucru pe care l-am invatat in viata aceasta este acela ca pe primul loc eşti TU, pe locul 2 eşti TU, iar pe locul 3 eşti tot TU. Si nu e vorba despre a fi egoist sau narcisist, ci pur si simplu inseamna ca viata iti apartine tie. Atunci cand mori, doar tu te desprinzi de acest plan. Mai apoi, pe celelalte locuri vin ceilalti.

Daca nu esti impacata cu tine insati, daca nu te apreciezi, daca nu esti multumita de propria conditie, atunci nici ceilalti nu se vor bucura de tine si vor incerca sa stea departe sau sa te acapareze prea mult. Daca tu nu te iubesti, cum ai putea sa iubesti pe altcineva? Daca tu nu stii ce e iubirea, cum poti sa spui ca iubesti? E doar o iluzie.

In concluzie, draga mea, afla acum de la mine ca esti puternica pentru simplu fapt ca traiesti aceasta viata care vine cu multe provocari , ca esti frumoasa si plina de viata si ca meriti sa fii fericita! Dar nu uita: Totul depinde doar de tine!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *