Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Despre iubirea nonposesiva şi exuberanta

Urmeaza un scurt paragraf din cartea lui Adrian Nuta prin care sper sa va conving ca merita sa aveti aceasta carte in biblioteca personala. O carte interesanta prin simplul fapt ca trateaza un subiect foarte amplu si anume iubirea nonposesiva, sau chiar si mai simplu exprimat, iubirea neconditionata.

Iubirea nonposesiva este un sentiment pur pe care din ce in ce mai putini (sau poate mai multi – nu stim prea multe din trecut care sa ne vorbeasca despre iubirea nonposesiva) se bucura sa-l experimenteze.

Sa vedem totusi ce ne poate spune Adrian Nuta despre iubirea nonposesiva!

Despre iubirea nonposesiva şi exuberanta

„Iubirea – dăruire are ca efect evoluţia celei pe care o iubeşti. În sensul cel mai înalt, spiritual, o stimulezi, o sprijini să devină o fiinţă mai luminoasă, mai iubitoare, mai pură. Te gândeşti şi acţionezi pentru binele ei superior. Te bucuri să o vezi devenind mai sănătoasă, mai încrezătoare, mai frumoasă, mai înţeleaptă. Îi oferi ceea ce o face în mod real fericită.

Într-un registru mai ezoteric, o ajuţi să manifeste principiul pe care îl conţine şi să integreze principiul polar opus, adică O AJUŢI SĂ SE APROPIE DE DUMNEZEU.

despre-iubirea-nonposesiva-si-exuberanta Acesta este cel mai minunat dar pe care i-l poţi face. Este iubirea- dăruire în aspectul ei elevat, spiritual. Să răspunzi celor mai profunde nevoi (de tip spiritual), să-i faciliteză accesul la spiritualitate, s-o ajuţi să-şi ridice nivelul de conştiinţă, să o impulsionezi să vibreze pe frecvenţe mai înalte.

Această iubire este mult mai mult decât atracţia pentru o anumită persoană, mai mult decât sentimentele pozitive pe care ţi le inspiră cineva în compania căruia te simţi bine. Este preocupare activă şi efort pentru a-i sprijini creşterea spirituală, este intenţie tradusă în fapt, este dorinţa de a vedea o altă fiinţă devenind liberă (sau mai liberă). ”

DOWNLOAD CARTE- Despre iubirea nonposesivă şi exuberantă- Adrian Nuţă

Discuții: 7 păreri

  1. MenThal MenThal
  2. Smart and funny Smart and funny
  3. Smart and funny Smart and funny

Lasă un răspuns

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.