Loţiune demachiantă naturală pentru piele sensibilă

Pentru pielea sensibilă este indicat să renunţaţi la produsele cosmetice din comerţ deoarece, datorită conţinutului chimic, acestea provoacă iritaţii, mâncărimi, înroşire a pielii, în timp produc o uşoară îmbătrânire – exact problemele de care nu aveţi nevoie.

Loţiunea demachiantă nu se foloseşte doar pentru a îndepărta machiajul (de care cu siguranţă nu aveţi nevoie, însă este alegerea fiecăreia), ci şi pentru a curăţa tenul de impurităţile acumulate pe parcursul unei zile, de exemplu praful. Este indicat ca loţiunea demachiantă să se folosească înainte de culcare pentru ca tenul să fie aerisit, să respire corect pe parcursul întregii nopţi.

Iată câteva alternative naturale de demachiere pentru pielea sensibilă:

  • 2 linguri de zer
  • 2-3 linguriţe de lapte sau
  • 2-3 linguri de gel de aloe (Aloe Vera)

gel de aloe vera

Zerul, gelul de aloe şi laptele sunt demachiante naturale care purifică şi tratează pielea. Pentru pielea sensibilă şi afectată de cuperoză, zerul are o acţiune extrem de calmantă şi curativă.

Folosiţi cu încredere produsele oferite de natură! Un demachiant natural este de mii de ori mai eficient decât unul ce conţine produse chimice şi care are termen de valabilitate.


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 3 Pareri

  1. Alina Mosescu Alina Mosescu
  2. Daniela Daniela

Spune parerea ta!

 

Sus