Loţiune demachiantă naturală pentru piele sensibilă

lotiune demachianta naturala gel de aloe vera

Pentru pielea sensibilă este indicat să renunţaţi la produsele cosmetice din comerţ deoarece, datorită conţinutului chimic, acestea provoacă iritaţii, mâncărimi, înroşire a pielii, în timp produc o uşoară îmbătrânire – exact problemele de care nu aveţi nevoie.

Loţiunea demachiantă nu se foloseşte doar pentru a îndepărta machiajul (de care cu siguranţă nu aveţi nevoie, însă este alegerea fiecăreia), ci şi pentru a curăţa tenul de impurităţile acumulate pe parcursul unei zile, de exemplu praful. Este indicat ca loţiunea demachiantă să se folosească înainte de culcare pentru ca tenul să fie aerisit, să respire corect pe parcursul întregii nopţi.

Iată câteva alternative naturale de demachiere pentru pielea sensibilă:

 • 2 linguri de zer
 • 2-3 linguriţe de lapte sau
 • 2-3 linguri de gel de aloe (Aloe Vera)

gel de aloe vera

Zerul, gelul de aloe şi laptele sunt demachiante naturale care purifică şi tratează pielea. Pentru pielea sensibilă şi afectată de cuperoză, zerul are o acţiune extrem de calmantă şi curativă.

Folosiţi cu încredere produsele oferite de natură! Un demachiant natural este de mii de ori mai eficient decât unul ce conţine produse chimice şi care are termen de valabilitate.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

3 răspunsuri la „Loţiune demachiantă naturală pentru piele sensibilă”

 1. Avatar Alina Mosescu
  Alina Mosescu

  Eu am probleme cu tenul de foarte mult timp, si mereu am fost in cautare de o lotiune tonica, care sa fie eficienta. Intamplarea face sa ajung la doctor cu o problema, si cu ocazia aia am intrebat ce imi recomanda pentru o curatare buna a tenului in profunzime, de impuritati si de excesul de sebum.
  Doctorul mi-a dat un tratament natural, de curatare, tonifiere si hidratare pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
  Mi-a dat sa folosesc pentru curatarea tenului spuma naturala de spalat pe fata cu ulei din arbore de ceai si apoi sa folosesc lotiunea tonica naturala cu arbore de ceai si hamamelis.
  Dupa cele 2 produse, mi-a zis sa utilizez pentru hidratarea tenului Crema hidratanta naturala pentru fata cu arbore de ceai, ulei de macese si vitamina E.
  Sunt tare multumita de tratamentul care l-am inceput, m-am indragostit de aceste produse naturale. Tenul meu arata sa bine, iar problema cu controlul excesului de sebum s-a rezolvat.

 2. Avatar Daniela
  Daniela

  Mie chiar imi trebuie un demachiant natural ca de la o vreme a inceput sa mi se inroseasca fata si sa mi-o imbatraneasca…

  1. Important este că vrei să încerci ceva natural. 🙂 Multe femei nici nu vor măcar să audă de aşa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *