Masca cu morcovi curata tenul si ajuta la intinerirea pielii

Masca cu morcovi pentru ten sensibil cicatrizeaza

Morcovul poate fi utilizat pentru a atenua petele care apar odată cu vârsta. Măştile nutritive cu pere și morcov hrănesc pielea redându-i vitalitatea. Daca ai un ten sensibil, foloseste masca cu morcovi pentru o mai buna regenerare a pielii.

Masca cu morcovi pentru un ten sensibil

O împrospătare şi o revitalizare a tenului se poate obţine prin îngrijirae cu morcovi proaspeţi. Daca aveti norocul sa aveti propria gradina,  alegeti 2 morcovei mai tineri. Ii spălați bine și îi daţi prin răzătoarea mică şi amestecaţi cu smântână proaspătă, cu caimac de lapte fiert sau cu miere de albine. Puteti sa folositi crema simpla de morcov, fara a adauga ceva. Masca se menţine pe obraz 15 minute. Se indeparteaza apoi cu infuzie de muşeţel, tei, sau cu apă obişnuită.

Masca cu morcovi pentru ten sensibil cicatrizeaza
Masca cu morcovi pentru ten sensibil cicatrizeaza

Masca cu morcovi raşi are asupra ţesuturilor acţiune calmanta, cicatrizanta şi tonifianta.

Morcovul este o sursa excelenta de pro-vitamina A, vitamina C, D, E, K, B1 și B6. Este bogat cu biotina, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, sodiu organic și unele minerale. Citeste mai multe despre beneficiile consumului de morcov.

Prin conţinutul său de vitamina A în stare naturală, sucul de morcovi obţinut prin stoarcerea printrun tifon a rădăcinii date prin răzătoare, este indicat pentru ştergerea obrazului cu tampoane cosmetice îmbibate. Curăță foarte bine tenul de impurități și ajută la întinerirea pielii și la revitalizare.

Sunt recomandate aceste spălări si masti faciale în cazul tenului obosit, palid, sensibil, lipsit de prospeţime şi culoare sau devitaminizat. Morcovul este folosit şi pentru a atenua petele care apar odată cu vârsta, dar si petele aparute in urma acneei, a varsatului de vant sau a altor probleme aparute la nivelul pielii.

Masca cu morcovi catifelează şi vitaminizează pielea uscată mai ales din cauza intemperiilor. Aceasta crema de morcovi poate fi folosita de oricine in orice perioada a anului, cu efecte vizibile după cel putin cateva incercari.

Daca esti multumita de aceasta masca cu morcovi, foloseste-o ori de cate ori simti nevoie. Poti alege sa folosesti morcovii si in diverse amestecuri cu fructe și legume. Aceste creme – sucuri sunt extraordinare consumate intern, dar si extern, iar daca reusim sa le folosim in acelasi timp, rezultatele apar foarte repede.

Consumati cat mai multe fructe si legume in stare cruda!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *