Mască de întinerire a tenului

1 comentariu la Mască de întinerire a tenului

Dacă ai un ten îmbătrânit, dacă observi că pielea nu mai este aşa de întinsă cum o ştiai, foloseşte următoarea mască care îi va conferi tenului o prospeţime juvenilă. Ingredientele naturale au o putere extraordinară de regenerare a pielii şi efectele benefice ale folosirii lor se simt foarte repede.

Pentru această mască ai nevoie de un ciorchine de struguri albi, netrataţi cu substanţe chimice, câteva picături de ulei de măceş (pur) şi câteva picături de apă de trandafir. Opţional, mai poţi adăuga şi câteva picături de esenţă de lavandă.

Strugurii se opăresc, după care le scoteţi coaja şi îi striviţi. Adăugaţi şi celelalte ingrediente pe rând şi amestecaţi uşor cu ceva din lemn, un băţ, o linguriţă. Fixaţi masca cu ajutorul unei pânze din lână.

masca cu struguri

Strugurii activează regenerarea celulelor şi produc efectul de întinerire al pielii. Masca de întinerire a pielii este recomandată  în mod special persoanelor cu piele matură.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *