Meditaţie pentru datoriile karmice

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email
karma geckos

karma geckos Promisiunile făcute între oameni pot fi numite “contracte personale”. Există contracte de acest tip care stimulează codependenţa şi, de aceea, este bine să fie dizolvate când se constată efectul lor nesănătos. De exemplu un contract între soţi care îşi promit să aibă copii împreună, dar pe parcurs se hotărăsc să se despartă, însă uită să anuleze şi contractul, acesta poate avea efect paralizant prin senzaţia că e ceva lipsă în viaţă.

Există şi contracte perpetuate pe linia culturală de genul “copilul va suporta mânia dintre părinţi, iar el nu va avea dreptul să-şi exprime sentimentele în mod deschis, iar altele, multe, sunt legate de vampirizare energetică. De asemenea, există meditaţii care se ocupă de curăţarea prin sistemul de chakre a unor asemenea ataşamente. Cea mai directă meditaţie în acest sens este cea făcută cu lumina aurie prin care vizualizăm cum această lumină ne umple toată fiinţa şi topeşte orice fel de ataşament vampirizant, dizolvând astfel orice contract nociv pentru trupul şi sufletul nostru. Apoi gândind la facptul că eliberarea noastră este şi eliberarea fiinţei sau fiinţelor cu care avem codependenţă, ne putem considera curaţi, fără datorii karmice impuse cu sau fără voia nostră.

Despre contractele sau promisiunile făcute sub presiune sau în condiţii în care nu se poate considera că ambele părţi aveau discernământ, sau acre sunt nocive pentru una sau ambele părţi care încheie contractul, asemenea contracte sunt ilegale şi deasupra lor se poate scrie, în meditaţie, cuvântul “void”, adică “Anulat” .

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *