Nu mai cauta fericirea, te va gasi ea pe tine!

Cu totii vrem sa fim fericiti! Aceasta este una dintre cele mai aprige dorinte ale intregii umanitati, insa abordarea fericirii este cea care ne indeparteaza de sursa.

Nestiind exact ce este fericirea, au inceput oamenii sa alerge dupa ea, cam tot asa cum in prezent alearga unii dupa pokemoni. Fericirea dupa care alearga ei nu e altceva decat o iluzie creata de ego-ul fiecaruia, e doar un moment trecator pe care daca il pierd, sunt nefericiti.

Ce este fericirea?

Fericirea este o stare. Daca tu cauti sa traiesti o stare, poti sa faci asta, insa nu vei avea rezultate pozitive. In loc sa fii pregatita sa accepti fericirea, sa o manifesti, esti prea ocupata cu cautarea ei. Fiind in cautare, atentia este orientata spre descoperirea fericirii si nu pe trairea ei.

Ce sa fac sa fiu fericita fericirea

Elibereaza-te de dorinta de a fi fericita si traieste clipa simplu, fara cautari! Cautarea te indeparteaza de la cale, de la eliberare, te face sclava propriei minti. In momentul in care te vei elibera de aceste dorinte care iti ocupa mintea si energia pe care o emani, de-abia atunci vei putea sa simti si sa experimentezi tot ceea ce vine la tine in mod natural: fericirea, intuitia, libertatea fiintei, armonia.

Ce sa fac sa fiu fericita?

Tocmai!! Paradoxal, nu trebuie sa faci nimic ca sa fii fericita, trebuie doar sa simti! Observa cum se manifesta natura in jurul tau si las-o sa se manifeste si in interiorul tau. Evita sa iei personal ceea ce ti se intampla pentru ca nu e vorba doar despre tine. Daca ai timp pentru tine, daca iti acorzi timp sa observi natura, sa te observi pe tine, vei reusi sa te eliberezi de suferinta, vei putea sa fii constienta de actiunile tale. In acel moment nu va mai conta fericirea, pentru ca o vei trai deja.

Elibereaza-te de presiunea lumii materiale care iti dicteaza cum trebuie sa fie viata ta si incepe sa traiesti propria viata. Niciodata nu e prea tarziu sa iei fraiele in propriile maini si sa schimbi vechile paternuri mentale, trebuie doar sa ai o intentie clara si incredere!

Fie ca toate fiintele din Univers sa fie fericite si sa scape de suferinta!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *