Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Cum aleg părinţii numele copilului? Tu ce nume alegi?Din ce am observat, cel mai adesea părinţii îşi aleg numele colilului în funcţie de numele deja existente în familie. Adesea se repetă numele unui strămoş sau a unei rude apropiate. Cum în ultimul timp se aleg două sau mai multe nume (nu este suficient unul singur), al doilea nume este unul favorit, un nume care a lăsat vreo amprentă în viaţa personală a unuia dintre părinţi sau înseamnă ceva destul de puternic. De asemenea, am vazut ca si nasii sunt cei care au posibilitatea sa aleaga numele copilului.

În momentul în care copilul primeşte numele unui bunic, respectiv bunică, a unei alte rude, în acelaşi timp primeşte şi încărcătura energetică atribuită acelei persoane. De exemplu numele meu este Georgeta şi am acest nume deoarece pe bunicul meu îl cheamă Gheorghe. În momentul în care mi s-a pus acest nume, s-a creat o legătură între mine şi bunicul. Prin aceasta legătură eu am primit o serie de informaţii, chiar o serie de trasaturi. Am mai întâlnit cazuri în care copilul a primit numele fratelui mort. Atat de apriga a fost dorinta mamei, incat nu a mai contat nimic altceva.

Pentru tine conteaza numele copilului?

Inainte sa alegi numele copilului tau, nume ce il va purta toata viata si il va defini intr-o anumita masura, ar fi recomandat sa vezi ce anume vrei sa ii oferi odata cu numele respectiv. Afla incarcatura energetica pe care o poarta, semnificatia numelui si fii atenta la alte detalii care iti vin in minte o data cu alegerea numelui. Incearca sa te conectezi cu copilul sa vezi ce nume i-ar placea sa poarte.


Daca alegi numele unei persoane din familia ta, gandeste-te la calitatile pe care aceasta persoana le are. Sa nu dai copilului numele unei alte persoane doar ca o obligatie a atasamentelor familiale!

Din informaţiile ce au ajuns la mine, evreii care doresc ca nepoţii să le poarte numele, trebuie să plătească copilului – fie îi dă obiecte din aur, fie alte lucruri de valoare care să răscumpere, să taie karma pe care copiii ar pute-o prelua. Într-un fel se taie legăturile care leagă karma copilului de karma bunicilor, străbunicilor care vine pe linia numelui.

Numele tău de unde vine, care este legătura ? Încearcă să vezi dacă găseşti similitudini între tine şi persoana a cărui nume îl porţi, că de fapt asta este, porţi numele altcuiva :)

Comentarii 6 Pareri

  1. horoscop horoscop

Spune parerea ta!