O alta viziune despre avort – Cercul vietii

Zilele acestea am gasit descoperit un paragraf interesant intr-o carte, paragraf ce face referire la avort. Am ales sa-l postez aici pentru ca este o viziune mai speciala legata de avort, o idee mai usor digerabila si mai putin culpabila.

O alta viziune despre avort

O alta viziune despre avort - Cercul vietii 1

„Anumite suflete nu sunt încă total pregătite pentru a se încarna, ele au nevoie să se apropie de câmpul nostru de vibraţie umană şi atunci fac o scurtă călătorie în lumea noastră, „dau o raită pe aici”, ca să folosim o expresie colocvială.

Ele au nevoie doar să reia contactul cu carnea, dar nu sunt pregătite în mod necesar şă ducă o viaţă omenească completă. Femeia care avortează participă în acest mod la procesul cosmic al „reintrării în atmosfera umană”. Faptul de a se lăsa întreaga responsabilitate a acestui proces femeii, care participă la el în mod liber, dar în general inconştient, o face culpabilă şi uneori îi dă impresia că s-a rupt de viaţă, atunci când în realitate participă la Dansul Haosului. Numai că ea nu reuşeşte să vadă toţi aceşti paşi de dans.

Societatea ne rupe uneori de relatiile noastre cu un Tot mai înalt, căutând să ne impună o morală bazată în exclusivitate pe individ, care uită în aceste condiţii că este legat de câmpuri multiple de energie pe care nu reuşeşte întotdeauna să le cunoască în mod conştient.”

Maud Sejournant- Cercul vieţii

Aceasta este doar o viiune diferita despre avort care vine in sprijinul persoanelor care au trecut printr-un avort spontan, a femeilor pe care un avort le-a luat pe nepregatite. Viata este imprevizibila si nu suntem noi cei care detinem controlul, de aceea trebuie sa ne eliberam de vina, de prejudecati, de limitarile societatii pentru a putea continua. Astfel ramanem captivi si in imposibilitatea de a fi fericiti in aceasta lume!


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 7 Pareri

  1. Paul Paul
  2. Paul Paul

Spune parerea ta!

 

Sus