Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Oamenii cu puteri psihice

Acum 100 de ani erau mai puţini, azi sunt mai mulţi. În rândul nostru, a oamenilor de rând, se află oameni care au puteri. Puteri pe care unii le folosesc, alţii nu le acceptă şi se feresc. Unii oameni pot vedea lucruri care nu s-au întâmplat încă, alţii pot visa premoniţii, vise ce se adeveresc, unii pot vedea oameni care au murit şi care le comunică despre alţi oameni, unii pot să vindece boli incurabile doar cu aceste puteri invizibile ce le au.

De mult timp toate acestea nu mai sunt o ficţiuni, căci oricum nu au fost niciodată. De exemplu în america mai multe astfel de persoane colaborează deja cu poliţia şi îi ajută la rezolvarea cazurilor imposibile, ştiu sigur de Chris Robinson, Octopus Paul, Dorothy Allison, John Catchings, Cheryl Carroll-Lagerwey . Vindecările miraculoase din lume, sunt azi prezente peste tot. Chiar şi la Iaşi vin destul de des vindecători! Maeştri în diferite domenii au plecat în lume pentru a împărtăşi.

Îmi scapă mie sau s-a accelerat ceva? Îmi pare că se apropie ceva, sper că nu atât de îngrozitor pe cât de linişte este, ca înaintea unei furtuni.

Clarviziunea nu este o putere ce o primeşti de la Dumnezeu pentru că aşa vrea El, ci oarecum, este o putere pe care o avem toţi dintre noi. Divinaţia este şi ea o acţiune pe care o putem dovedi oricare din noi. Un exerciţiu, puţină practică, atât stă în calea ta de la a fi om simplu neştiutor, la om ce se preocupă de a depăşi limitele actuale ale cunoaşterii sale, de a redeschide „cărţile vechi” ale cunoaşterii de demult.

Discuții: 2 păreri

  1. moasa stefania moasa stefania

Lasă un răspuns

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.