Organismul şi Metafizica celulelor

Ne îmbolnavim singuri, ne provocam singuri aceste tensiuni interne, doar printr-un act plin de lene de a prelua o traditie criminala.

Poate nu percepeti clar lumea celulara, dar au si ele civilizatia lor, cu comunicarea lor proprie, cu modul lor de perceptie. Ele nu fac diferenta între distante, posesivitati si alte asemenea atribute si caracteristici proprii gandirii umane Pentru ele o celula animala ucisa si integrata în structurile umane este la fel ca si orice alta celula umana interna, distrusa prin suferinta.

Cum v-ati simti daca ati auzi la stiri ca într-un oras apropiat, din aceeasi tara cu voi, oamenii sunt schingiuiti si aruncati în cazane mari, clocotinde, lasati acolo cateva ore, sau cateva zeci de minute la presiune mai mare, iar apoi sunt mestecati, sfasiati în bucatele mici si aruncati în medii extrem de acide, pentru a fi dezasamblati în elemente cat mai simple? Elemente care mai apoi sa se împarta la liber pe strazile orasului în care traiti, spunandu-vi-se mai apoi ca reprezinta hrana voastra, ca sunt nutritive si pline de aminoacizi, vitamine si calorii.

Acel stress pe care sunt convins ca l-ati simti si voi, îl percep si tesuturile umane cand intra în contat cu bucati de carne provenite din bolul alimentar ce trec apoi în cadrul procesului de digestie, în circulatia sanguina proprie organismului.

Caci exista o structura energetica invizibila în care raman stocate toate trairile acelei forme de viata, energie ce ramane restanta în suportul material. Si care poate fi “citita”, ca un fel de psihometrie celulara daca vreti.

Firesc ca aceasta agitatie se transmite în tot organismul, de aici, pe de o parte si acea tensiune continua traita de civilizatia umana, un zbucium interior ce razbate la suprafata prin tot felul de accese de furie si tot felul de refulari sociale sau familiale.

Iata, asadar, una din originile cele mai frecvente ale bolii. Care afecteaza din plin mai ales lumea celulara. Culmea, cauza sta tocmai în acea informatie extrem de nociva ce o introducem prin canalele “mass-media” alimentare în lumea noastra intima celulara.

Vibratia – Muzica Celulelor

Vom spune, cum asa, ele nu vorbesc, nu stiu limbi straine, cum se înteleg ele oare? Vedeti voi, daca v-ati întalni cu niste extraterestri, ati întelege mentalitatea, nivelul lor de civilizatie pur si simplu ascultandu-le muzica.

Ce ar însemna Muzica?

note muzicaleO anumita dinamica proprie a unor valori vibrationale, indiferent de tonalitatea sau valoarea acestora. Ca exemplu, puteti observa în anumite programe de prelucrare muzicala, un soi de orga de lumini ce traduce semnalul sonor în tot felul de semnale vizuale.

În loc sa auziti muzica, deci un anumit tip de limbaj, o puteti vedea, deci o percepeti tradusa în alta “limba”. Noi avem muzica ritmata, sincopata, de la heavy metal, rap si rock`n roll si pana la divina muzica a lui Mozart, Kitaro, Vangelis si multi altii. Avem asadar parti de civilizatie mai evoluate si parti la care domina în continuare latura instinctuala. Ne putem da seama de aici cam ce framantari politice si sociale au loc per ansamblu, chiar daca nu stim detaliile.

Vedeti voi, fiecare entitate vie are muzica sa, are culoarea sa predominanta, are gustul si parfumul sau.

Toate acestea nu se refera doar la partea materiala, am tot halit si mirosit de zor din vecinii nostri de planeta, nu cred ca a ramas vreo specie vegetala sau animala pe care sa nu o fi pus la frigare sau în cuptor si apoi în burta noastra, ne comportam de parca avem mentalitatea unei amoebe. În schimb, cei mai evoluati, mai curati, a caror receptori subtili nu sunt bruiati de ganduri negre, pot percepe adevarata latura a Vietii. Binecuvantati oameni. Ei au acces nelimitat la Cunoastere.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Organismul şi Metafizica celulelor”

  1. …frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *