Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Lupta împotriva cancerului la sân

Ultimele cercetări arată că femeile pot reduce riscul apariţiei cancerului la sân mâncând nuci. Acestea sunt mai bune decât prăjiturile, cartofii prăjiţi sau decât chipsurile pentru organismul nostru.

Nucile conţin multiple ingrediente care individual incetinesc avansarea cancerului: acizi graşi omega 3, omega 6, antioxidanţi şi..phytosterol. Se pare că acizii graşi omega 3 aduc beneficii în mai multe ramuri ale sănătăţii,  pe lângă faptul că scade riscul apariţiei cancerului, previne şi apariţia sau agravarea bolilor de inimă.

Acizii grasi omega 3 sunt considerati a fi acizi grasi esentiali. Aceştia sunt necesari pentru sănătatea noastră, dar pentru că organismul nu poate să-i producă, va trebui să-i obţină cu ajutorul alimentelor. Acizii graşi omega 3 mai pot fi găsiţi şi în peşte – somon, ton, fructe de mare şi alge, în unele plante şi uleiuri. De asemenea sunt cunoscuţi sub numele de acizi graşi polinesaturaţi şi joacă un rol foarte important în funcţiile cerebrale, precum şi în creşterea şi dezvoltarea normală.

Acizii graşi omega 6 ajută la stimularea creşterii părului, menţinerea sănătăţii oaselor, reglează metabolismul şi menţine sistemul de reproducere.

O dietă sănătosă conţine un echilibru de acizi omega 3 şi omega 6. Acizii graşi omega 3 mai ajută şi la reducerea inflamaţiilor.

Deşi aceste substanţe pot fi preluate direct din alimente, există pe piaţă şi extracte de omega 3 şi omega 6 pe care le puteţi achiziţiona direct de la distribuitorii Calivita sau de la magazinul Calivita.

Orice dietă sănătoasă ajută la îmbunătăţirea stării de sănătate, la ameliorarea oricărui tip de boală, la scăderea riscului de apariţie.Deasemenea, consumul produselor naturale, respectarea unor diete sănătoase ajută şi la buna dispoziţie, la acumularea de energie, la o viaţă plină de beneficii.

Discuții: 11 păreri

  1. Evelina Evelina
  2. Daniel Daniel
  3. FLORIN FLORIN
  4. brad patrick brad patrick

Lasă un răspuns

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.