Reflecții psihologice pentru armonia cuplului si mentinerea iubirii

Reflecții psihologice pentru armonia cuplului si mentinerea iubirii 1Armonia cuplului, aflată constant în atentia psihologilor, poate fi păstrată dacă nu ignorați concluziile studiilor elaborate.
Se apreciază că iubirea este în pericol dacă nu știți sau nu vreți să faceți… concesii. Nu uitați prea ușor că dacă confortul psihic este maxim cand vă știți ocrotită de alesul inimii, la rândul său ar fi extrem de încântat dacă v-ați arăta interesată de preocupările sale, de ceea ce îl pasionează în mod deosebit.

Oricum, micile concesii fac parte din „rețeta fericirii”, ne atenționează psihologii. Ar fi plăcut să vă amintiți acest lucru atunci când, având mult de lucru, în acest week-end nu va poate oferi un program special. Nu îl considerați egoist, pentru că greșiți.

Iată și câteva „pilule” recomandate femeilor căsătorite, preocupate de menținerea iubirii:

  • Un dialog captivant, strălucitor, elevat, purtat cu ființa iubita nu poate decât să demonstreze că el nu a greșit când v-a ales drept parteneră. Pentru aceasta însă, informați-vă despre noile apariții editoriale, citiți, ascultați muzică, vizionați spectacole…
  • Evitați subiectele deprimante, degajați în jur optimism și soțul va fi convins că are alături o femeie adorabilă, îndrăgostită, învăluită în eternele mistere ale iubirii.
  • Treceți cu vederea aspectul mai „ofilit” pe care îl afișați în câte o zi nefastă. Ați comite o gravă eroare dacă ați atrage atenția partenerului asupra acestui aspect firesc, dar care nu vă avantajează.
  • Nu uitați că orice femeie are farmecul sau, oricând. Exteriorizați-l, cultivaţi optimismul și tinerețea va fi cuceritoare.

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 5 Pareri

  1. raluxas raluxas

Spune parerea ta!

 

Sus