Sapun natural handmade si produse cosmetice naturale

De ceva timp am tot căutat să-mi achiziţionez câteva săpunuri naturale şi mi-a fost puţin dificil să aleg pentru că din ceea ce vedeam pe net, nu eram prea sigură de calitate şi nici de origine. Zilele astea am ajuns în Iaşi şi am avut şansa să cunosc o minunată femeie care face sapun natural handmade, şampon solid natural, mai mult, face şi balsam de buze natural.sapun natural homemade lavandine

Am fost atât de încântată încât mi-am luat vreo 7 săpunuri naturale şi un balsam de buze natural, le-aş fi luat pe toate – sunt nişte „bunătăţi”. M-am hotărât să renunţ la gelul de duş, aşa că mi-am făcut „provizii”. Mi-am achiziţionat următoarele minunăţii, deşi lista este mult mai  lungă:

 

Dacă vă place să aveţi grijă de voi, să vă păstraţi frumuseţea mereu naturală, vă recomand cu cea mai mare încredere săpunul natural, şamponul natural şi balsamul natural de buze marca Lavandine. Sunt făcute cu dragoste şi cu pricepere, sunt o oază de culoare, frumuseţe şi sănătate în baia noastră.

Pentru detalii suplimentare, ingrediente, lista întreagă de produse care este destul de mare, pentru preţuri care sunt mai mult decât acceptabile, pentru a vedea modalitatea prin care puteţi comanda sau orice alte informaţii intraţi pe Lavandine. Mai mult, toate aceste produse naturale pot fi un minunat dar pe care să îl faceţi celor dragi!!

Îţi mulţumesc, Lavandine pentru bucuria pe care mi-ai adus-o odată cu aceste sapunuri naturale!

In galeria de mai jos, va prezint cateva imagini cu sapun natural si cosmetice naturale potrivite pentru oricine – ser penru oci, crema de maini, crema naturala de fata, crema cu iasomie si sanziene, deodorant 100% natural cu piatra de alaun, demachiant 100 % natural, luciu de buze natural si diverse produse pentru ingrijirea parului. Toate aceste le puteti gasi pe magazinul Lavandine.

Sapun natural si cosmetice naturale 100%


Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 12 Pareri

  1. Ancutza21 Ancutza21

Spune parerea ta!

 

Sus